Smilende ansatte i kantine til Løvetann
Prøv Løvetanns kantinedrift i tre måneder

Er dere i ferd med å etablere nytt kontor, er del av et større kontorfelleskap, eller er det rett og slett på på tide å skifte leverandør? Da vil vi veldig gjerne hjelpe dere! I 2022 har vi en helt unik kampanje.

De fleste som leverer kantinedrift ønsker en forutsigbar leveranse av kantine over tid og tilbyr gjerne avtaler med lang bindingstid, ofte 3-5 år. Men Løvetann Kantine ønsker først og fremst at vi er det rette valget for dere ved å tilby en vel fortjent kantine til deres medarbeideres fornøyelse. Derfor tør vi å gi deg en prøveperiode med kantinedrift i tre måneder slik at dere selv kan oppleve den fantastiske maten og kvaliteten vi leverer. Vi er overbevist om at dere ikke vil bli skuffet!

En uslåelig avtale!

Vår kampanje for 2022 går ut på at vi leverer kantinedrift med en prøveperiode på tre måneder. Dersom dere mot formodning ikke er fornøyd, kan dere si opp innen utløpet av 2. måned og avtalen vil da opphøre når prøveperioden er over.

Dersom dere velger å fortsette avtalen om kantinedrift og det gode samarbeidet med oss, går vi over til en løpende avtale med kun seks måneders oppsigelsesfrist.

Løvetann Kantine –en erfaren kantineleverandør

Med kantinedrift fra Løvetann Kantine kan vi garantere en annerledes, smidigere, sunnere og mer innbydende opplevelse i din kantine. Løvetann Kantine har holdt på i over 25 år, helt siden bedriften så dagens lys i 1995. Det viste seg raskt at kundene elsket konseptet til Løvetann bedriften vokste raskt. I dag har Løvetann 20 kantiner og 30 ansatte og det som kjennetegner Løvetann best er nok mangfoldet blant ansatte, vennligheten ovenfor gjestene og trivselen. Ja, faktisk er også sykefraværet i underkant av bare 2%. Hemmeligheten til Løvetann Kantine ligger i frihet og ansvar. Men også det å være smidig, tilpasningsdyktig og fleksibel både ovenfor ansatte og kundene man leverer kantinedrift til.

Dette får du med kantinedrift fra Løvetann Kantine

  • Engasjerte og fornøyde kantinemedarbeidere
  • Sunn og variert mat som garantert blir dagens høydepunkt for dine ansatte
  • En kantineleverandør som strekker seg langt for sine kunders ønsker
  • En fristende lunsj som garantert får folk tilbake fra hjemmekontor
  • Miljøfyrtårn-sertifisert kantinedrift

Kampanjen oppsummert

  • Prøv kantinedrift fra oss i tre måneder.
  • Etter endte prøvepeiode er avtalen løpende med seks måneders oppsigelse.
  • Løvetann ordner alt og har dedikerte og serviceinnstilte medarbeidere.
  • Bedriften deres betaler kun: avtalt bidrag for kantinedrift og råvarekostnadene.
  • Systemet vårt er kasseløst – ingen kø eller sure miner. 🙂

Få hjelp med prosjektering av ny kantine

Dersom din bedrift eller ditt kontorfellesskap enda ikke har en kantineløsning så kan vi også være behjelpelige i prosjekteringen av en ny kantine.

Høres dette interessant ut? Skal vi ta en prat? Ring oss for en uforpliktende prat på telefon 22 23 22 22 eller bruk kontaktskjemaet vårt ved å klikke på «Send oss en epost» under her.

Løvetann er en miljøfyrtårnsertifisert bedrift.

Løvetann AS | kantine & personalrestaurant

Vårt mål er at lunsjpausen skal være dagens høydepunkt. Våre kantiner serverer sunn lunsj og hjemmelaget kantinemat med internasjonalt preg som gir inspirasjon og energi til resten av arbeidsdagen, og senker sykefraværet.

Sosialt

Kanskje du også vil like:

La oss ta en prat

Løvetann har drevet kantine for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn i snart 30 år.

9 + 13 =

Merete Anfinnsen

Merete Anfinnsen

Daglig leder av Løvetann AS

Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.

Da hun startet Løvetann i 1995 tok hun med seg gode erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.

Nå er det snart 30 år siden Løvetann ble en realitet, og bedriften har i dag 20 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.

Løvetann drifter cirka 20 kantiner i Oslo & omegn.