Smilende ansatte i kantine til Løvetann
Prøv Løvetanns kantinedrift i 90 dager

Med kantinedrift fra Løvetann kan vi garantere en annerledes og smidigere opplevelse. Vi har holdt på i over 25 år, helt siden Løvetann så dagens lys i 1995 da Merete Anfinnsen startet sitt første enkeltpersonforetak. Hun hadde jobbet lenge innenfor mange forskjellige yrker etter flere års bakgrunn fra ingieniørhøyskole og hotellhøyskole, men endte altså opp med et kontor under trappa som driftet kantiner og drev med catering. Det viste seg raskt at kundene likte konseptet til Løvetann meget godt og veksten gikk raskt oppover. Etter åtte år innså Merete at selskapet trengte en mer solid etablering og stiftet både et nytt AS og fikk et ekte kontor. I dag har Løvetann 20 kantiner og 30 ansatte og det som kjennetegner Løvetann best er nok mangfoldet blant ansatte, vennligheten ovenfor gjestene og trivselen. Ja, faktisk er også sykefraværet i underkant av bare 2%. Hemmeligheten mener Anfinnsen ligger i frihet og ansvar. Men også det å være smidig, tilpasningsdyktig og fleksibel både ovenfor ansatte og kundene man leverer kantinedrift til.

Vår aller beste kampanje i 2022

Hvis du er i gang med å etablere nye kontorer, er del av et større kontorfelleskap som mangler kantineleverandør eller mener det er på tide å skifte leverandør, så vil vi gjerne komme i kontakt med deg. I 2022 har vi gått i gang med en helt uimotståelig god kampanje som vi tror få andre kan matche. Vi leverer kantinedrift over store deler av Østlandet.

De aller fleste som leverer kantinedrift ønsker en forutsigbar leveranse av kantine over tid. Men vi ønsker først og fremst å overbevise deg om at vi er det rette valget. Derfor tør vi å gi deg en prøveperiode på 90 dager hvor du kan finne ut av nettopp dette, uten at din bedrift skal måtte binde seg til vår kantinedrift over flere år fra dag én. Og vi er sikre på at du ikke blir skuffet!

Prøv oss i tre måneder og bli overbevist

Vår kampanje for 2022 går altså ut på at vi leverer kantinedrift til din bedrift i en prøveperiode på tre måneder. Dersom du ikke er fornøyd kan du si opp før den tredje måneden har startet og avtalen vil da utløpe når prøveperioden er over. Etter at den tredje måneden har startet vil oppsigelsestiden være seks måneder. Dersom du ikke sier opp etter prøveperioden går det over til en løpende kontrakt med seks måneders oppsigelsesfrist.

Her er dealen kort oppsummert:

 • Prøv oss i 90 dager.
 • Etter prøveperioden går kontrakten over til løpende kontrakt med seks måneders oppsigelsesfrist uten binding.
 • Vi leverer en smidig, fleksibel og tilpasningsdyktig kantinedrift
 • Vi ordner maten, menyen, bestilling av råvarene, generelt renhold i kjøkkenet og bordoverflater i kantinen.
 • Bedriften din betaler kun: avtalt beløp for kantinedriften vi leverer og råvarene.
 • Systemet vårt er kasseløst – ingen IKT-installasjoner er nødvendige.

Dette får du med kantinedrift fra Løvetann

 • Engasjerte og fornøyde kantinemedarbeidere
 • Sunn og variert mat som garantert blir dagens høydepunkt for dine ansatte
 • En kantineleverandør som strekker seg langt for sine kunders ønsker
 • En fristende lunsj som garantert får folk tilbake fra hjemmekontor
 • Miljøfyrtårn-sertifisert kantinedrift

Dersom din bedrift eller ditt kontorfellesskap enda ikke har en kantineløsning så kan vi også være behjelpelige i prosjekteringen av en ny kantine.

Høres dette interessant ut? Skal vi ta en prat? Ring oss da vel for en uforpliktende prat 22 23 22 22 eller bruk kontaktskjemaet vårt.

Løvetann AS | kantine & personalrestaurant

Vårt mål er at lunsjpausen skal være dagens høydepunkt. Våre kantiner serverer sunn lunsj og hjemmelaget kantinemat med internasjonalt preg som gir inspirasjon og energi til resten av arbeidsdagen, og senker sykefraværet.

Sosialt

Kanskje du også vil like:

Er bedriften din på flyttefot?

Er bedriften din på flyttefot?

Når man skal bytte lokaler er det mange ting man skal tenke på. Endring av selskapsadresse, skjemaer som skal fylles ut, nye møbler og inventar,...

Matglede + kantinedrift = sant

Matglede + kantinedrift = sant

Hva som er glede er nok ganske subjektivt og ganske forskjellig for mange av oss. Men mat derimot har samlet folk siden tidenes morgen. Selv om vi...

La oss ta en prat  

Løvetann har drevet kantine for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn i over 25 år.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Merete Anfinnsen

Merete Anfinnsen

Daglig leder av Løvetann AS

Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.

Da hun startet Løvetann i 1995 tok hun med seg gode erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.

Nå er det 25 år siden Løvetann ble en realitet og bedriften har nå over 30 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.

I dag driver Løvetann 20 kantiner i Oslo & omegn og vi teller 30 fantastisk engasjerte og pliktoppfyllende «løvetenner».