Om Løvetann Kantine
Med en kantine fra Løvetann er dine ansatte sikret hjemmelaget, sunn lunsj på jobb, variert kantinemat, og førsteklasses service. Vi kan kantinedrift og er eksperter på å finne kostnadseffektive løsninger uten at det går utover kvalitet og service.
Vår filosofi
Løvetann startet opp med kantinedrift for første gang i 1995 av grunnleggeren Merete Anfinnsen. Filosofien er enkel: å tilby kantiner som serverer hjemmelaget, variert og sunn lunsj på jobb til en riktig pris.
Ambisjonen er at lunsjpausen skal være dagens høydepunkt, og gi de ansatte inspirasjon og energi til resten av arbeidsdagen. All mat lages fra bunnen med sunne og friske råvarer uten tilsetningsstoffer av håndplukkede ansatte fra 13 nasjoner. De sørger for et variert og spennende kosthold, og gir maten vi serverer et internasjonalt preg. Kantinedrift fra Løvetann er bygget på følgende tre grunnpillarer: Variert kantinemat, sunn lunsj på jobb, kasseløst system.
Variert kantinemat
Håndplukkede kantineansvarlige fra 13 ulike nasjoner gir kantinematen et internasjonalt preg, og sørger for et spennende og variert kosthold.
Sunn lunsj på jobb
Løvetanns kantiner har de høyeste krav til kvalitetssikring av råvarer og produksjon. All kantinemat lages fra bunnen med sunne og friske råvarer uten kunstige tilsetningsstoffer.
Kasseløst system
En kantine uten kasse er mer hygienisk. Oppdragsgiver velger selv matleverandør, og har kontroll på utgiftene. Ansatte bruker mindre tid på kø, og mer tid til lunsj.
Fordeler med en kantine fra Løvetann
En kantine skal være enkel å forholde seg til. I Løvetann skreddersyr vi kantineløsningen til hver oppdragsgiver, men noen fellesnevnere er det.
Variert kantinemat
Medarbeidere fra 13 nasjoner gir kantinematen et internasjonalt preg.
Sunn lunsj på jobb
All kantinemat lages fra bunnen med sunne og friske råvarer.
Kasseløst system
Mer hygienisk, full kontroll på utgiftene, mindre kø, mer nytelse.
Lang erfaring
Over 25 års erfaring med kantinedrift for 50 til 3000 ansatte.
Førsteklasses service
Fine folk, hyggelig tone, smil om munnen, glimt i øyet.
Mange muligheter
Møtemat, overtidsmat, julebord eller sommerfest – vi fikser det!
Løvetannsaken
Norge er et velstående land med lite forskjeller. Grunnleggende menneskerettigheter som likestilling, ytrings-, og religionsfrihet, utdannelse, nok mat og rent vann er ting vi tar for gitt. Slik er det ikke overalt i verden.
I Løvetann er vi opptatt av samhold og medmenneskelighet, og vi ønsker å spre glede gjennom maten vi serverer. Dette gjelder både direkte til de som spiser i våre kantiner, og indirekte gjennom bidrag til verdenssamfunnet forøvrig.
Vi deler derfor en del av overskuddet vårt med følgende organisasjoner: Leger uten grenser, SOS Barnebyer og Sharing for life.
Kantiner
Ansatte
Nasjoner
Års erfaring
La oss ta en prat
Ta kontakt for en uforpliktende prat. Løvetann har driftet kantiner for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn siden 1995. Fyll ut skjemaet under eller send en e-post direkte til [email protected]
Merete Anfinnsen
Daglig leder av Løvetann Kantine AS
Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.
Løvetann så dagens lys i 1995, da Merete tok med seg alle sine erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.
Nå er det snart 30 år siden Løvetann ble en realitet, og bedriften har i dag 20 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.
Løvetann drifter cirka 15 kantiner i Oslo & omegn.