Løvetann kantinedrift

Med en kantine fra Løvetann er dine ansatte sikret hjemmelaget, sunn lunsj på jobb, variert kantinemat, og førsteklasses service. Vi kan kantinedrift og er eksperter på å finne kostnadseffektive løsninger uten at det går utover kvalitet og service.

Kontakt oss om kantinedrift
Ferske bakevarer | Løvetann kantinedrift

Vår filosofi

Løvetann startet opp med kantinedrift for første gang i 1995 av grunnleggeren Merete Anfinnsen. Filosofien er enkel: å tilby kantiner som serverer hjemmelaget, variert og sunn lunsj på jobb til en rimelig pris.

Ambisjonen er at lunsjpausen skal være dagens høydepunkt, og gi de ansatte inspirasjon og energi til resten av arbeidsdagen. All mat lages fra bunnen med sunne og friske råvarer uten tilsetningsstoffer av håndplukkede ansatte fra 13 nasjoner. De sørger for et variert og spennende kosthold, og gir maten vi serverer et internasjonalt preg. Kantinedrift fra Løvetann er bygget på følgende tre grunnpillarer: Variert kantinemat, sunn lunsj på jobb, kasseløst system.

Variert kantinemat på jobb

Variert kantinemat

Håndplukkede kantineansvarlige fra 13 ulike nasjoner gir kantinematen et internasjonalt preg, og sørger for et spennende og variert kosthold.

Sunn lunsj i kantina hver dag

Sunn lunsj på jobb

Løvetanns kantiner har de høyeste krav til kvalitetssikring av råvarer og produksjon. All kantinemat lages fra bunnen med sunne og friske råvarer uten kunstige tilsetningsstoffer.

Kasseløse kantiner fra Løvetann

Kasseløst system

En kantine uten kasse er mer hygienisk. Oppdragsgiver velger selv matleverandør, og har kontroll på utgiftene. Ansatte bruker mindre tid på kø, og mer tid til lunsj.

Fordeler med en kantine fra Løvetann

En kantine skal være enkel å forholde seg til. I Løvetann skreddersyr vi kantineløsningen til hver oppdragsgiver, men noen fellesnevnere er det.

Variert kantinemat på jobb

Variert kantinemat

Medarbeidere fra 13 nasjoner gir kantinematen et internasjonalt preg.

Sunn lunsj i kantina

Sunn lunsj på jobb

All kantinemat lages fra bunnen med sunne og friske råvarer.

Kasseløse kantiner fra Løvetann

Kasseløst system

Mer hygienisk, full kontroll på utgiftene, mindre kø, mer nytelse.

Lang erfaring

Lang erfaring

Over 25 års erfaring med kantinedrift for 50 til 3000 ansatte. 

Førsteklasses service

Førsteklasses service

Fine folk, hyggelig tone, smil om munnen, glimt i øyet.

En kantine med mange muligheter

Mange muligheter

Møtemat, overtidsmat, julebord eller sommerfest – vi fikser det!

Løvetannsaken

Norge er et velstående land med lite forskjeller. Grunnleggende menneskerettigheter som likestilling, ytrings-, og religionsfrihet, utdannelse, nok mat og rent vann er ting vi tar for gitt. Slik er det ikke overalt i verden.

I Løvetann er vi opptatt av samhold og medmenneskelighet, og vi ønsker å spre glede gjennom maten vi serverer. Dette gjelder både direkte til de som spiser i våre kantiner, og indirekte gjennom bidrag til verdenssamfunnet forøvrig.

Vi deler derfor en del av overskuddet vårt med følgende organisasjoner: Leger uten grenser, SOS Barnebyer og Sharing for life.

                      

Tre søte vestafrikanske barn - Løvetannsaken med Løvetann Kantinedrift
Hånd som holder en platen opp mot solen - Løvetann Kantinedrift

Miljøfyrtårn

Løvetann er en sertifisert miljøfyrtårn-bedrift, og har forpliktet seg til FNs globale mål for bærekraftig utvikling.

Bærekraftsmålene ser miljø, økonomi og sosial utvikling i sammenheng, og tar sikte på å utrydde fattigdom, bekjempe ulikhet og stoppe klimaendringene innen 2030.

Konkret betyr det å bygge robust infrastruktur, fremme innovasjon og bidra til inkluderende og bærekraftig industrialisering, forbruk og produksjon. Gjøre byer og samfunn inkluderende, trygge og robuste. Utrydde sult, oppnå matsikkerhet, bedre ernæring og fremme et bærekraftig landbruk.

Les Løvetanns miljøfyrtårn-rapport her.

 

Kantiner

Ansatte

Nasjoner

Års erfaring
Tilbakemeldinger fra kunder

Tilbakemeldinger

«For oss er det viktig å kunne tilby sunn og næringsrik lunsj, og kantinen skal være et hyggelig og sosialt sted å spise lunsj. Vi har god dialog med Løvetann om matutvalget i kantinen, og de følger opp med å lage deilig hjemmelaget mat. Betjeningen er helt enestående»

Kjersti Nyhus

Facility Manager, Bluegarden AS

«Løvetann drifter kantinen på Flykningehjelpens hovedkontor på en svært profesjonell og effektiv måte. I tillegg serveres det god, næringsrik mat – alltid med et smil»

Gretha Nyhaug

Office Manager, Flyktningehjelpen

«Våre medarbeidere er svært fornøyd med kantinen, og Uma og hennes team sørger alltid for fristednde og god mat. Det er alltid god stemning på kjøkkenet, og kantinepersonalet er imøtekommende og serviceinnstilte»

Erling Ruud

Administrasjonssjef, Intility AS

La oss ta en prat

Løvetann har drevet kantine for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn i snart 30 år.

12 + 4 =

Merete Anfinnsen

Merete Anfinnsen

Daglig leder av Løvetann AS

Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.

Da hun startet Løvetann i 1995 tok hun med seg gode erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.

Nå er det snart 30 år siden Løvetann ble en realitet, og bedriften har i dag 20 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.

Løvetann drifter cirka 20 kantiner i Oslo & omegn.