Blogg

Løvetann har et mål om at lunsjpausen skal være dagens høydepunkt. Sunn lunsj og hjemmelaget kantinemat gir inspirasjon og energi til resten av arbeidsdagen, og senker sykefraværet. Vi brenner for mat og sunn kost, og det kan du lese mer om her.
Spør oss om kantinedrift
Fra hushjelp i Brasil til kantinedrift i Norge

Fra hushjelp i Brasil til kantinedrift i Norge

Iolanda flyttet fra Brasil til Norge for den store kjærligheten. Nå har hun jobbet i Løvetann Kantine i over 10 år. – Jeg blir så stolt og glad når jeg ser at folk nyter maten som jeg har tilberedt.

Mat og bærekraft i kantiner

Mat og bærekraft i kantiner

Med økende bevissthet om miljøets betydning og den negative påvirkningen vårt samfunn har, har mange bedrifter begynt...

Enkel, seriøs og effektiv kantinedrift

Enkel, seriøs og effektiv kantinedrift

En kantine er ikke bare en kantine. Det er også en samlingsplass. Et sted der folk møtes. Et måltid skal være inspirerende og gi energi til resten av arbeidsdagen.

Løvetann AS | kantine & personalrestaurant

Vårt mål er at lunsjpausen skal være dagens høydepunkt. Våre kantiner serverer sunn lunsj og hjemmelaget kantinemat med internasjonalt preg som gir inspirasjon og energi til resten av arbeidsdagen.

Sosialt

La oss ta en prat  

Løvetann har drevet kantine for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn i over 25 år.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Merete Anfinnsen

Merete Anfinnsen

Daglig leder av Løvetann AS

Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.

Da hun startet Løvetann i 1995 tok hun med seg gode erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.

Nå er det 25 år siden Løvetann ble en realitet og bedriften har nå over 30 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.

I dag driver Løvetann 20 kantiner i Oslo & omegn og vi teller 30 fantastisk engasjerte og pliktoppfyllende «løvetenner».