Blogg

Kantinedrift: Mer enn bare mat
Kantinedrift handler om så mye mer enn bare å lage mat. Det å drifte en kantine burde være synonymt med å skape en komplett opplevelse for gjestene.
Hvorfor er variert mat så viktig for Løvetann?
Løvetann Kantinedrift er veldig opptatt av å lage sunn, hjemmelaget og næringsrik mat. I tillegg vil vi at den skal være variert.
5 måter å tilpasse din kantine for å gjøre gjestene mer fornøyde
En vellykket drift av kantine handler om så mye mer enn å bare tilby mat. Det handler også om hele opplevelsen for gjestene.
Fra hushjelp i Brasil til kantinedrift i Norge
Iolanda flyttet fra Brasil til Norge for den store kjærligheten. Nå har hun jobbet i Løvetann Kantine i over 10 år. – Jeg blir så stolt og glad når jeg ser at folk nyter maten som jeg har tilberedt.
Kantine for din bedrift i Oslo og omegn
Med Løvetann Kantine får du kantinedrift som er fleksibel, enkel og som serverer sunn og variert mat. Vi leverer kantinedrift i Oslo og omegn.
Løvetann AS | kantine & personalrestaurant
Sosialt
La oss ta en prat
Løvetann har drevet kantine for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn i snart 30 år.

Merete Anfinnsen
Daglig leder av Løvetann AS
Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.
Da hun startet Løvetann i 1995 tok hun med seg gode erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.
Nå er det snart 30 år siden Løvetann ble en realitet, og bedriften har i dag 20 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.
Løvetann drifter cirka 20 kantiner i Oslo & omegn.