Blogg

– Sunn mat bør være mer tilgjengelig
Nordmenns inntak av sukker har blitt halvert siden årtusenskiftet, og inntak av grønnsaker har skutt i været. Allikevel er tilgjengeligheten av sunn mat på farten altfor dårlig.
Sunn lunsj på jobben – oppdag fordelene med Løvetann Kantine
En god lunsj kan være forskjellen på en produktiv dag og en der energinivået sliter med å holde tritt. Riktig næring er nøkkelen, men alle som har opplevd en typisk bedriftskantine vet at kvalitetsmat ikke nødvendigvis alltid er på menyen.
Kantinedrift: Mer enn bare mat
Kantinedrift handler om så mye mer enn bare å lage mat. Det å drifte en kantine burde være synonymt med å skape en komplett opplevelse for gjestene.
Hvorfor er variert mat så viktig for Løvetann?
Løvetann Kantinedrift er veldig opptatt av å lage sunn, hjemmelaget og næringsrik mat. I tillegg vil vi at den skal være variert.
5 måter å tilpasse din kantine for å gjøre gjestene mer fornøyde
En vellykket drift av kantine handler om så mye mer enn å bare tilby mat. Det handler også om hele opplevelsen for gjestene.
Løvetann Kantine AS | Kantinedrift & personalrestaurant
Sosialt
La oss ta en prat
Løvetann har drevet kantine for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn i snart 30 år.

Merete Anfinnsen
Daglig leder av Løvetann AS
Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.
Da hun startet Løvetann i 1995 tok hun med seg gode erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.
Nå er det snart 30 år siden Løvetann ble en realitet, og bedriften har i dag 20 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.
Løvetann drifter cirka 20 kantiner i Oslo & omegn.