Medarbeider fra Løvetann Kantine som danderer salatbaren i en kantine.
Kantine uten kasse kan spare bedrifter for store summer

Løvetann Kantine har en utrolig enkel og økonomisk gunstig tilnærming til drift av kantine gjennom sin kasseløse løsning. Denne metoden forenkler administrasjonen av kantinedriften uten behov for komplekse betalingssystemer og kasser.

Kasseløs kantine i praksis

Løvetann tilbyr bedrifter en langt enklere administrasjon ved å ikke ha tradisjonelle kassesystemer i kantinen. Istedenfor kan bedriften selv styre hvordan de ansatte skal betale for kantinematen. De fleste bedrifter velger å trekke hver ansatt et fast beløp hver måned, mens noen få velger å ha en Vipps-løsning hvor den ansatte vippser bedriften et fast beløp hver gang de spiser i kantinen. Den enkle tilnærmingen til kasseløs kantine reduserer behovet vesentlig for manuell oppfølging, dagsoppjør, feilrettinger, samt forenkler regnskapsprosessen for bedriftene.

Tilpasning av kantinetrekk

Med kasseløs kantine har bedriftene full kontroll over hvordan kantinen skal finansieres. Denne fleksibiliteten gjør det mulig for regnskapsavdelingen å f.eks. tilpasse kantinetrekkene individuelt per ansatt, og gir bedriftene større handlingsrom for å tilpasse kantinekostnadene. Dette gjør det også enklere for bedrifter som ønsker å subsidiere hele eller deler av kantineløsningen for sine ansatte.

Enkel fakturering og forutsigbare utgifter til din kantine

Løvetann Kantine skiller seg ut ved å tilby et svært enkelt faktureringssystem. Din bedrift mottar en faktura på et fast beløp hver måned fra Løvetann. Dette dekker hele jobben som Løvetann utfører – bestilling av varer, produksjon av mat, utarbeidelse av ukesmenyer, rydding og vask av kantine. Med andre ord: en fullservice kantineløsning hvor du slipper å tenke på så mye rundt driften av din kantine.

Det kan være mye å spare på å ha faste utgifter og enkle rutiner i sin kantinedrift. Bilde av: Pavel Danilyuk.
Det kan være mye å spare på å ha faste utgifter og enkle rutiner i sin kantinedrift. Bilde av: Pavel Danilyuk.

Selve fakturaene for råvarer mottar bedriften din direkte fra leverandørene som vi bestiller fra, disse kan variere noe. Men, på forhånd har vi så klart gjort en avtale om hvor mange gjester som spiser hver dag, og vi holder oss innenfor dine budsjetter. Summen av alt dette gir din bedrift en utrolig enkel og forutsigbar kantinedrift, spesielt med tanke på utgifter.

Kasseløst system reduserer kø

En kasseløs kantine har vist seg å øke effektiviteten ved å eliminere daglige oppgjør, redusere køene i kantinen og minimere risikoen for feil i regnskapet. Denne enkle og effektive driften gir bedrifter en mer smidig kantineopplevelse for både ansatte og regnskapsavdelingen deres.

En enkel og effektiv drift av din kantine

Løvetann gir bedrifter en kostnadseffektiv og enkel løsning for kantinedrift gjennom sin kasseløse tilnærming. Med fokus på enkelhet, effektivitet og kostnadsbesparelser har denne metoden vist seg å være en verdifull ressurs for bedrifter som ønsker å optimalisere sin kantinedrift. Og det aller beste med Løvetann Kantine er at vi lager utrolig nydelig mat. Det tør vi å skryte på oss, og beviset ligger hos alle våre fantastiske gjester som har lagt igjen sine tilbakemeldinger. Bare klikk her for å lese selv.

Ta kontakt med Løvetann i dag for en prat om hva slags kantine vi kan drifte for deg.

Løvetann AS | kantine & personalrestaurant

Vårt mål er at lunsjpausen skal være dagens høydepunkt. Våre kantiner serverer sunn lunsj og hjemmelaget kantinemat med internasjonalt preg som gir inspirasjon og energi til resten av arbeidsdagen, og senker sykefraværet.

Sosialt

Kanskje du også vil like:

La oss ta en prat

Løvetann har drevet kantine for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn i snart 30 år.

10 + 13 =

Merete Anfinnsen

Merete Anfinnsen

Daglig leder av Løvetann AS

Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.

Da hun startet Løvetann i 1995 tok hun med seg gode erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.

Nå er det snart 30 år siden Løvetann ble en realitet, og bedriften har i dag 20 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.

Løvetann drifter cirka 20 kantiner i Oslo & omegn.