Kantinemedarbeider hos Løvetann Kantine som ordner en frisk og fargerik salatbar.
Kantine og personalrestaurant for bedrifter

Vi i Løvetann Kantine mener at lunsjen bør være dagens høydepunkt. I tillegg tror vi på at en sunn lunsj gjør godt for både kropp og arbeidslyst. En kantine skal være bedriftens samlingssted og et avbrekk i jobbhverdagen. Derfor mener vi at maten i kantinen også skal friste og være appetittvekkende. Faktisk viser enkelte undersøkelser at 1 av 4 mener kantinen er viktig ved valg av jobb.

Kantinedrift med fokus på mat, service og kvalitet

Vi i Løvetann Kantine tilbyr kantinedrift og drift av personalrestaurant med fokus på kvalitet, sunn mat og service. Dette er våre grunnleggende fokusområder. Vi er også kjent for å være fleksible, enkle å samarbeide med, og vi lager sunn og deilig hjemmelaget mat fra alle verdenshjørner. Med en kantine fra Løvetann sørger du for at dine ansatte gleder seg til lunsj. Vi tilpasser menyen etter bedriftens og de ansattes ønsker med fokus på at det skal være en sunn lunsj som metter. Med kantinedrift fra Løvetann ordner vi det meste, enten du har en stor eller liten bedrift. Her kan du få det du måtte ønske av både rykende fersk varmmat og en fargerik salatbar.

Fordeler ved å velge Løvetann kantine som din kantineleverandør

  • Med kantinedrift fra Løvetann får du daglig god mat som metter og er variert
  • Løvetann har fokus på sunn lunsj
  • I en kantine fra Løvetann Kantine er det ingen kassesystem, noe som gjør det veldig enkelt og effektivt
  • Løvetann er svært fleksible og enkle å jobbe med
  • Bedrifter som har valgt Løvetann til å drifte sin Kantine har svært fornøyde gjester: Les selv anmeldelsene her på Google.

Kantine i Oslo og omegn – Mer enn 25+ års erfaring

Løvetann Kantine har holdt på siden 1995 og har et godt rykte og rikelig med erfaring. Om du ønsker å samarbeide med en kantineleverandør som har fokus på kvalitet og fornøyde gjester, så tar vi gjerne en prat. Vi leverer kantinedrift i Oslo og omegn. Kontakt oss ved å fylle ut skjemaet under denne artikkelen, eller gå direkte til vår kontakt-side her, eller ring oss på tlf 22 23 22 22.

Løvetann AS | kantine & personalrestaurant

Vårt mål er at lunsjpausen skal være dagens høydepunkt. Våre kantiner serverer sunn lunsj og hjemmelaget kantinemat med internasjonalt preg som gir inspirasjon og energi til resten av arbeidsdagen, og senker sykefraværet.

Sosialt

Kanskje du også vil like:

La oss ta en prat

Løvetann har drevet kantine for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn i snart 30 år.

8 + 6 =

Merete Anfinnsen

Merete Anfinnsen

Daglig leder av Løvetann AS

Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.

Da hun startet Løvetann i 1995 tok hun med seg gode erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.

Nå er det snart 30 år siden Løvetann ble en realitet, og bedriften har i dag 20 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.

Løvetann drifter cirka 20 kantiner i Oslo & omegn.