Blodsukker og lunsj i kantinen

Et jevnt blodsukker er alfa og omega for et stabilt humør, og for å ha flyt i energien og produktiviteten. Lunsj for alle med god samvittighet!

Er det noe som kan bidra til en effektiv og god hverdag så er det mat. Mat er livet selv, og god sunn mat gjør livet bra – eller i alle fall bedre. Måltidet midt på dagen, altså lunsjen vår er intet unntak.

For mange er akkurat dette det viktigste måltidet. Noen hopper over frokost, og noen får ikke spist før sent på kveld. Da blir lunsjen ekstra god, og viktig.

Etter noen morgentimer med jobbing, gjør det godt for hode, kropp og produktivitet med en sunn lunsj. Blodsukkeret trenger en dytt oppover uten at det stiger for høyt. Da er vi like langt, og de fleste går raskt i «kjelleren» hvis det skjer.

Å vite at maten i kantinen er riktig sammensatt er da betryggende. Næringsrik og lekker mat som er laget fra bunnen sørger blant annet for akkurat det.

Blodsukker er en viktig ting de fleste ikke tenker stort over, men for noen er det ekstra viktig. Må man tenke på blodsukkeret er det flott at det finnes kantinemat med et godt utvalg, og en kan selv tilpasse dette problemet. Lunsj for alle med god samvittighet!

Kantinedrift skal være enkelt

De ansatte slipper å tenke på matpakker, og bare det er tidsbesparende. Kantinematen som kommer fra Løvetann er sunn, menyene er forskjellig, og det er lov å komme med ønsker.

En positiv kantine med godt utvalg er med på å fremme effektivitet og er en viktig del av et godt kosthold.

Ansatte som samles rundt et lunsjbord fremmer et godt miljø, som igjen er helsebringende. Kantinen blir en viktig plattform for bedrifter som velger en kantineløsning.

Vi i Løvetann bidrar gjerne med en effektiv kantinedrift. Vi har fokus på sunne matvaner, og vi har god erfaring med å tilpasse kantineløsninger etter behov. Vår erfaring med kantinedrift strekker seg faktisk 25 år tilbake i tid, og hver eneste dag lager vårt serviceinnstilte personale nydelig mat ofte laget fra bunnen av. Sunn og god mat som er kjent for å løfte resten av arbeidsdagen.

Ta kontakt for å høre om våre kantineløsninger kan være noe for deg og din bedrift. Ønsker du mer informasjon om hvem vi er? Les mer om oss ved å klikke her.

Løvetann AS | kantine & personalrestaurant

Vårt mål er at lunsjpausen skal være dagens høydepunkt. Våre kantiner serverer sunn lunsj og hjemmelaget kantinemat med internasjonalt preg som gir inspirasjon og energi til resten av arbeidsdagen, og senker sykefraværet.

Sosialt

Kanskje du også vil like:

Kantine for din bedrift i Oslo og omegn

Kantine for din bedrift i Oslo og omegn

For små- og mellomstore bedrifter med en kantine, er det viktig å ha en pålitelig partner for kantinedrift. Løvetann Kantine er her for å tilby deg...

Mat og bærekraft i kantiner

Mat og bærekraft i kantiner

Med økende bevissthet om miljøets betydning og den negative påvirkningen vårt samfunn har, har mange bedrifter begynt å fokusere på bærekraft i sin...

La oss ta en prat  

Løvetann har drevet kantine for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn i over 25 år.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Merete Anfinnsen

Merete Anfinnsen

Daglig leder av Løvetann AS

Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.

Da hun startet Løvetann i 1995 tok hun med seg gode erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.

Nå er det 25 år siden Løvetann ble en realitet og bedriften har nå over 30 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.

I dag driver Løvetann 20 kantiner i Oslo & omegn og vi teller 30 fantastisk engasjerte og pliktoppfyllende «løvetenner».