Dame spiser mat på hjemmekontor - Løvetann Kantine
Hvordan lokke medarbeidere tilbake til kontoret?

Det har vært to lange år med nedstengning og åpning og vise versa. Regler har kommet og regler har gått. Vi i Løvetann Kantine har virkelig kjent på dette. Og oppi alt dette her har omtrent samtlige som har kunnet ha hjemmekontor, holdt seg hjemme mesteparten av tiden. Det har helt klart endret på hvordan vi jobber i dag, nå som samfunnet er helt åpent igjen og det ikke lenger er noen restriksjoner eller spesielle regler. Vi i Løvetann Kantine merker oss at behovene er annerledes. Mange velger å fortsatt ha hjemmekontor og mange bedrifter oppfordrer også til det. Men det er også en del som ønsker at de fleste ansatte skal være tilstede på kontoret. Og det kan ha mange fordeler for å bygge en arbeidskultur, for det sosiale og samarbeidet.

Lokk dine ansatte tilbake

Så hvordan lokker du dine ansatte tilbake til kontoret? Start med gode grunner for hvorfor de skal ha lyst til å heller være på kontoret enn å være på hjemmekontoret. Og hva er vel ikke da bedre enn å starte med noe som alle liker, nemlig mat? Og da snakker vi jo selvfølgelig om kantinen – bedriftens møtepunkt. Måltider som spises i løpet av arbeidsdagen har betydning for trivsel, kosthold og helse og kan forebygge sykdom. Man har det hyggelig, sosialt og snakker kanskje også om andre ting enn jobb. Og det er her vi i Løvetann Kantine kan hjelpe deg med å oppnå suksess, hvor du får ansatte som har lyst å møte på kontoret. Det er bevist at fellesarealer som en kantine kan øke trivselen på arbeidsplassen. Og faktisk mener også én av fire jobbsøkere at kantinen er viktig ved valg av jobb.

Det er rundt dette lunsjbordet de gode ideene kanskje også blir til. Også er det dette med helse. Det å ha en rutine og å spise variert og sunt. Disse rutinene og de gode valgene kan være lett å forsømme på et hjemmekontor. I følge en rapport fra WHO (who.int) utgjør kosthold en betydelig faktor når det gjelder sykefravær som ikke er arbeidsrelatert, og i forebygging av de vanligste livsstilssykdommene.

Variert mat med mye grønnsaker

Helsedirektoratet anbefaler et variert kosthold med mye grønnsaker, frukt og bær, grove kornprodukter og fisk, og begrensede mengder bearbeidet kjøtt, rødt kjøtt, salt og sukker​. Løvetann Kantine er eksperter på å lage variert mat fra alle verdenshjørner og ofte med mye grønnsaker og tilbehør. Og vi lager mat med hjertet! Vi er veldig opptatt av god smak og trivsel og vi setter en høy standard på det vi leverer.

Dersom du tenker at det er på tide å bytte leverandør av kantinedrift, så bør du kontakte oss i Løvetann Kantine. Du vil ikke angre! Klikke he for å gå til kontaktskjemaet, eller ring oss på 22 23 22 22.

Løvetann AS | kantine & personalrestaurant

Vårt mål er at lunsjpausen skal være dagens høydepunkt. Våre kantiner serverer sunn lunsj og hjemmelaget kantinemat med internasjonalt preg som gir inspirasjon og energi til resten av arbeidsdagen, og senker sykefraværet.

Sosialt

Kanskje du også vil like:

La oss ta en prat

Løvetann har drevet kantine for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn i snart 30 år.

8 + 14 =

Merete Anfinnsen

Merete Anfinnsen

Daglig leder av Løvetann AS

Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.

Da hun startet Løvetann i 1995 tok hun med seg gode erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.

Nå er det snart 30 år siden Løvetann ble en realitet, og bedriften har i dag 20 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.

Løvetann drifter cirka 20 kantiner i Oslo & omegn.