Mann og dame spiser lunsj
Hvorfor er variert mat så viktig for Løvetann?

Løvetann Kantinedrift er veldig opptatt av å lage sunn, hjemmelaget og næringsrik mat. I tillegg vil vi at den skal være variert. Det er ingen tvil om at variert mat spiller en viktig rolle for å kunne både ha og opprettholde en god helse. Hos Løvetann er vi opptatt av å tilby våre gjester et bredt spekter av deilige og næringsrike smaker i kantinen.

Her er noen grunner til hvorfor Løvetann mener at variert mat er så viktig:

  1. Viktige næringsstoffer: Forskjellige matvarer inneholder som vi vet ulike næringsstoffer som kroppen trenger for å fungere optimalt. Når vi tilbyr et variert utvalg av matvarer i vår kantine, sikrer vi at våre gjester får varierte mengder av viktige vitaminer, proteiner, mineraler, karbohydrater og sunne fettsyrer.
  2. Sunn fordøyelse: Vi ønsker at våre gjester skal ha en sunn fordøyelse. Ved å tilby varierte matvarer, gir vi fordøyelsessystemet muligheten til å jobbe mer effektivt. Ulike matvarer inneholder forskjellige typer fiber og næringsstoffer som støtter en sunn tarmflora og fremmer fordøyelsen. En balansert tarmflora er viktig for å opprettholde et sterkt immunforsvar og generell velvære.
  3. Forebygging av mangelsykdommer: Løvetann bryr seg om helsen til sine gjester. Ved å ha en variert meny, øker vi sjansene for at gjestene får i seg alle nødvendige næringsstoffene som trengs for å fungere optimalt som menneske.
  4. Gode smaksopplevelser: Hos Løvetann er vi også veldig opptatt av å gi våre gjester en god smaksopplevelse som går utover det vanlige. Ved å tilby et bredt spekter av varierte matvarer, ønsker vi å inspirere deres smaksløker og introdusere dem for nye og spennende smaker. Vi vil at de skal oppleve glede og nytelse hver gang de besøker vår kantine.
  5. Langsiktige helsefordeler: Vi vet at et variert kosthold også har langsiktige helsefordeler. Ved å tilby et bredt utvalg av matvarer som er rike på plantestoffer og antioksidanter, ønsker vi å bidra til å forebygge kroniske sykdommer som hjerte- og karsykdommer, type 2 diabetes, visse kreftformer og overvekt.

Mat er av stor betydning for trivsel

Samlet sett er variert mat av stor betydning for Løvetann og for trivselen til våre gjester. Vi vil at våre gjester skal oppleve glede, mangfold og sunnhet i hver bit de tar i vår kantine. Så neste gang du er i en kantine som driftes av Løvetann, husk å utforske de ulike rettene vi tilbyr. Vi er her for å inspirere deg til å ta gode matvalg og oppleve gleden ved et variert kosthold. Velkommen til Løvetann, hvor kantinedriften handler om mer enn bare mat – det handler om å dyrke din helse og trivsel gjennom variert og næringsrik mat!

Løvetann AS | kantine & personalrestaurant

Vårt mål er at lunsjpausen skal være dagens høydepunkt. Våre kantiner serverer sunn lunsj og hjemmelaget kantinemat med internasjonalt preg som gir inspirasjon og energi til resten av arbeidsdagen, og senker sykefraværet.

Sosialt

Kanskje du også vil like:

La oss ta en prat

Løvetann har drevet kantine for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn i snart 30 år.

3 + 3 =

Merete Anfinnsen

Merete Anfinnsen

Daglig leder av Løvetann AS

Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.

Da hun startet Løvetann i 1995 tok hun med seg gode erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.

Nå er det snart 30 år siden Løvetann ble en realitet, og bedriften har i dag 20 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.

Løvetann drifter cirka 20 kantiner i Oslo & omegn.