Kan kantineordningen fremme sunne matvaner?

En kantineordning med sunn lunsj på arbeidsplassen kan inspirere medarbeidere til også å velge sunne matvaner utenfor arbeidstiden.

Dansk data viser at de medarbeiderne som valgte sunn kantinemat var friskere enn de som ikke hadde hadde tilgang til en like sunn kantine. Sunn mat fremmer god helse blant medarbeiderne på arbeidsplassen. Det gir god energi, og er med på å forebygge helseplager og dermed også sykefravær.

En balansert og sunn lunsj

En balansert og sunn lunsj i kantina er med på å gi riktig brennstoff som gjør at de ansatte holder ut resten av dagen i godt tempo. Det skaper produktivitet og arbeidsglede. En variert og sunn lunsjmeny er med på å få dekket et riktig og godt ernæringsmessig behov som vi alle mennesker har.

Vi vet alle i dag at god mat er som også er sunn er en viktig del av hverdagen. Den sunne maten vi spiser kan forebygge helseplager, tretthet og sykdom. Lunsjen har dermed stor innflytelse for resten av arbeidsdagen og fritiden.

En balansert lunsj holder blodsukkeret mer stabilt, hvis en sammenligner med de som kun spiser brødskiver og drikker kaffe i løpet av dagen.

Det er altså flere grunner til å bytte ut brødskivene med en sunn kantinelunsj. Et balansert lunsj med sunn hjemmelaget mat er inspirerende. Sunne og innbydende menyer gjør at en fort deler ideer, snakker om maten, og mange vil nok inspireres til å spise sunnere utenfor arbeidstiden.

Vi i Løvetann har god erfaring og er stolte over å kunne tilby en flott kantineløsning for våre kunder hver eneste dag. Ofte med mat laget fra bunnen av. Spennende hjemmelagede retter som blant annet er med på å balansere et sunt kosthold. Friske råvarer, salater, grønnsaker og annen delikat mat. Det hentes inspirasjon fra alle verdens hjørner, og vi tilpasser også kundens ønsker. Vårt serviceinnstilte personale leverer mat med internasjonalt preg.

Løvetann har over 25 års erfaring med kantinedrift. Ta kontakt med oss i dag for å snakke om dine behov og din kantine. Les mer om oss ved å klikke her.

Løvetann AS | kantine & personalrestaurant

Vårt mål er at lunsjpausen skal være dagens høydepunkt. Våre kantiner serverer sunn lunsj og hjemmelaget kantinemat med internasjonalt preg som gir inspirasjon og energi til resten av arbeidsdagen, og senker sykefraværet.

Sosialt

Kanskje du også vil like:

Kantine for din bedrift i Oslo og omegn

Kantine for din bedrift i Oslo og omegn

For små- og mellomstore bedrifter med en kantine, er det viktig å ha en pålitelig partner for kantinedrift. Løvetann Kantine er her for å tilby deg...

Mat og bærekraft i kantiner

Mat og bærekraft i kantiner

Med økende bevissthet om miljøets betydning og den negative påvirkningen vårt samfunn har, har mange bedrifter begynt å fokusere på bærekraft i sin...

La oss ta en prat  

Løvetann har drevet kantine for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn i over 25 år.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Merete Anfinnsen

Merete Anfinnsen

Daglig leder av Løvetann AS

Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.

Da hun startet Løvetann i 1995 tok hun med seg gode erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.

Nå er det 25 år siden Løvetann ble en realitet og bedriften har nå over 30 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.

I dag driver Løvetann 20 kantiner i Oslo & omegn og vi teller 30 fantastisk engasjerte og pliktoppfyllende «løvetenner».