Merete Anfinnsen og to av hennes ansatte
Kantine for din bedrift i Oslo og omegn

For små- og mellomstore bedrifter med en kantine, er det viktig å ha en pålitelig partner for kantinedrift. Løvetann Kantine er her for å tilby deg denne støtten. Med over 25 års erfaring og en variert meny full av friske og sunne alternativer, samt en høy standard for hygienekrav, tilbyr vi en kantineløsning som vil tilfredsstille både ansatte og ledere. Løvetann Kantine er ekspert på kantinedrift og prosjektering av nye kantiner, dersom din bedrift allerede har en kantine.

Tilpassede løsninger for din bedrifts behov

Løvetann Kantine startet som et lite enkeltpersonforetak i 1995. Konseptet var enkelt: det skulle være en mer personlig kantinedriver med fokus på service, kvalitet, fleksibilitet og hjemmelaget mat. Og selvfølgelig sunn og variert mat. Disse fundamentene er Løvetanns viktigste også i dag, 25 år senere. Med en kantine fra Løvetann vil du oppleve stor fleksibilitet og løsningsorienterte medarbeidere. I tillegg er kantinedrift med Løvetann enkelt.

Enkel og effektiv kantineløsning

En kantine fra Løvetann er enkel å administrere. Kantinebestyreren fra Løvetann bestiller inn alle råvarer som er avtalt og har ansvar for alt det praktiske rundt driften av kantinen. Det er heller ingen kasseløsning å ta hensyn til. Dette sørger for mindre kø, raskere betjening og mer fornøyde kantinegjester. Løvetann sender deg én faktura på et fast avtalt beløp hver måned, og fakturaer for råvarene kommer direkte fra leverandørene. Du som bedrift trekker dine ansatte for kantine gjennom lønsslippen. Rett og slett enkelt og effektivt. Dersom det skulle være spesielle behov for mat til møter eller besøkende utenfra kan dette også avtales med kantinebestyrer.

Noen fordeler ved å velge kantinedrift fra Løvetann Kantine

  • Fokus på sunn og variert mat: Løvetann har som mål å fremme helse og velvære blant ansatte ved å tilby sunne, næringsrike alternativer i menyen. I tillegg følger Løvetann strenge hygienestandarder for å sikre at maten er trygg og frisk.
  • Personalisert service: Løvetann er opptatt av å ha en personlig tilnærming til kantinedrift og tilpasser seg din bedrifts behov og ønsker.
  • Bærekraftige alternativer: Løvetann støtter bærekraftig matproduksjon og prøver å redusere avfall ved å velge lokale, sesongbaserte råvarer når det er mulig. Løvetann Kantine er også miljøfyrtårnsertifisert.
  • Enkel og effektiv administrasjon: Løvetann gjør administrasjonen enkel ved å ta seg av all bestilling og innkjøp av råvarer, samt ved å sende en fast faktura hver måned. Faktura for råvarene kommer til din bedrift fra leverandørene. Det er normalt sett ingen kasseløsning, og dette minsker kø og øker trivsel blant gjestene.

Hva sier folk om Løvetann Kantine?

Det sier seg selv at en vellykket kantine avhenger av tilfredse gjester. Hos Løvetann Kantine høster vi stadig tilbakemeldinger fra våre gjester og mottar mye ros for vår høye kvalitet på mat og service. Her er noe av det som blir sagt om oss:

Roland Sebastian Grov

Top notch service, nydelig mat, alltid noe ferskt. Selv vært i mye forskjellige kantiner, men her har Mona full kontroll og all kudos til hun.

Oskar Skrøvseth

Fantastisk mat hver dag. Gode smaker og bra bruk av krydder! Elsker kantina 🙂

John-Greger Thorsen

Lunsjen er dagens høydepunkt, og alltid hyggelig å slå av en prat med Mona! Dette er et eksempel på at det som regel er mye hyggeligere og enklere å forholde seg til et mindre kantinefirma enn et større et

Fantastisk mat! Beste kantina jeg har opplevd i noen som helst jobb

Sondre Rønning

Du kan lese resten av tilbakemeldingene enten på Google her, eller på Facebook her.

Kantinedrift fra en erfaren kantineleverandør

Løvetann Kantine har med sine 25+ års erfaring blitt en pålitelig og effektiv kantineleverandør for bedrifter i Oslo og omegn. De leverer kantinedrift med fokus på service, kvalitet, fleksibilitet og sunn og variert mat. Du kan du være sikker på at din bedrift vil få en kantineløsning som passer akkurat deres behov, og at dine ansatte blir fornøyd med tilbudet.

Er du interessert kantinedrift fra Løvetann Kantine for din bedrift? Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med din kantinedrift.

Ring oss gjerne på 22 23 22 22 eller klikk her for å komme til vårt kontaktskjema.

Løvetann AS | kantine & personalrestaurant

Vårt mål er at lunsjpausen skal være dagens høydepunkt. Våre kantiner serverer sunn lunsj og hjemmelaget kantinemat med internasjonalt preg som gir inspirasjon og energi til resten av arbeidsdagen, og senker sykefraværet.

Sosialt

Kanskje du også vil like:

La oss ta en prat

Løvetann har driftet kantiner for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn siden 1995.

3 + 13 =

Merete Anfinnsen

Merete Anfinnsen

Daglig leder av Løvetann Kantine AS

Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.

Løvetann så dagens lys i 1995, da Merete tok med seg alle sine erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.

Nå er det snart 30 år siden Løvetann ble en realitet, og bedriften har i dag 20 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.

Løvetann drifter cirka 15 kantiner i Oslo & omegn.