Mann og dame går med hvert sitt brett med mat i en kantine
Kantinedrift: Mer enn bare mat

Kantinedrift handler om så mye mer enn bare å lage mat. Det å drifte en kantine burde være synonymt med å skape en komplett opplevelse for gjestene, hvor god, sunn og variert mat går hånd i hånd med god service. Løvetann Kantine har driftet kantiner for en rekke større og små bedrifter i Oslo omegn i mer enn 25 år. Vi vet hva som skal til for å gjøre gjestene fornøyd.


Kantinen – En møteplass med god atmosfære i fokus

En kantine er en møteplass og et sted hvor dine ansatte skal slappe av og få energi for resten av dagen. Da er det viktig at lunsjen er dagens høydepunkt. Noe man gleder seg til. Et hyggelig sted å være sammen med kolleger.

To personer som spiser i en kantine og smiler.

Det starter allerede når gjestene kommer inn i kantinen. Det er viktig å sørge for at atmosfæren er god. Det skal dufte av deilig mat, bord skal være rene, og belysningen skal være god. Dette er en av mange ting som vi i Løvetann Kantine er opptatt av.

En hjertelig velkomst

Vi i Løvetann Kantine mener at den første kontakten gjestene har med kantinen er avgjørende for opplevelsen. Derfor legger vi også stor vekt på å kunne gi alle en hjertelig velkomst med et varmt smil.

Kantinemedarbeider hos Løvetann Kantine som ordner en frisk og fargerik salatbar.
Kantinemedarbeider hos Løvetann Kantine som ordner en frisk og fargerik salatbar.

For oss er våre kantinemedarbeidere mer enn bare ansatte – de er vertskapet som ønsker gjestene velkommen. Derfor tar vi i Løvetann Kantine veldig godt vare på våre medarbeidere slik at vi sørger for at de også trives best mulig i jobben sin.

Kantinemat med sunnhet og smak i harmoni

Maten som serveres av oss i Løvetann Kantine skal være mer enn bare velsmakende; den skal også være sunn og næringsrik. Vi er opptatt av å lage varierte retter med redusert sukker og fett. Vår matfilosofi er å skape en balanse mellom god helse og god smak, slik at gjestene våre kan nyte en deilig lunsj uten å ofre ernæringsverdien.

En person som strekker seg etter en tallerken med mat i en kantine

Men selvfølgelig er det lov å kose seg i blant, det hender vi lager vafler på fredager eller serverer et stykke kake i ny og ne.

Ellers kan du forvente mat fra hele verden hos oss. Våre ansatte lager mat fra alle verdenshjørner og det er ofte veldig variert. Det er alltid noe å glede seg til når du kommer til vår kantine.

Tilbakemeldinger som driver oss fremover

Er det en ting som er viktig med kantinedrift, så er det å sanke tilbakemeldinger. Det er helt avgjørende for å lykkes. Dette er Løvetann Kantine veldig opptatt av. Vi lytter faktisk, og vi gjøre stadig endringer for å tilpasse oss våre gjesters behov og ønsker. Det er tilbakemeldingene som driver oss framover, som gjør oss gode og enda bedre.

Løvetann Kantine – Din leverandør av kantinedrift i Oslo og omegn

Er du klar for å bytte eller starte opp ny kantine? Da bør du ta kontakt med oss i Løvetann Kantine. Vi har mer enn 25 års erfaring, og vi kan også hjelpe til med prosjektering av ny kantine. Kantinedrift er noe vi kan veldig godt, og som vi brenner for.

Oversiktsbilde over en Løvetann Kantine

Vi er lidenskapelig opptatt av å skape en helhetlig opplevelse for kantinegjestene og vi har fokus på variert, sunn og næringsrik mat. Har du lyst å ta en uforpliktende prat med oss kan du ringe til oss på 22 23 22 22 eller sende oss en e-post på [email protected], eller klikk her for å komme til våre kontaktsider. Vi gleder oss til å høre fra deg

Løvetann AS | kantine & personalrestaurant

Vårt mål er at lunsjpausen skal være dagens høydepunkt. Våre kantiner serverer sunn lunsj og hjemmelaget kantinemat med internasjonalt preg som gir inspirasjon og energi til resten av arbeidsdagen, og senker sykefraværet.

Sosialt

Kanskje du også vil like:

La oss ta en prat

Løvetann har drevet kantine for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn i snart 30 år.

6 + 13 =

Merete Anfinnsen

Merete Anfinnsen

Daglig leder av Løvetann AS

Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.

Da hun startet Løvetann i 1995 tok hun med seg gode erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.

Nå er det snart 30 år siden Løvetann ble en realitet, og bedriften har i dag 20 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.

Løvetann drifter cirka 20 kantiner i Oslo & omegn.