Kantinemat er ikke bare kantinemat
Kantinemat er ikke bare kantinemat

Når du skal velge en leverandør av kantine er det mange ting som skal stemme overens, ikke minst hvordan maten smaker, hvordan maten ser ut, servicen du får av kantinemedarbeideren, renholdet i kantinen, og ikke minst kvaliteten på råvarene.

Kantinemat med kvalitetsråvarer

Kvalitet på råvarer er noe vi i Løvetann er veldig opptatt av i vår kantinedrift. Våre kunder står fritt frem til å velge sine leverandører av råvarer selv, men vi har fremforhandlet gode priser hos lokale leverandører som vi mener leverer den beste kvaliteten. På denne måten er det en mindre ting for deg å tenke på. Vi kan ta oss av bestilling av råvarer basert på budsjetter vi har blitt enige om.

Lunsj med internasjonalt preg

Mange av våre medarbeidere representerer mange ulike kulturer og land og innehar stor kompetanse i et bredt mangfold av retter og smaker. Dette er en av Løvetann sine store styrker og det får vi mye skryt for. Gjestene i våre kantiner er opptatt av variasjon, som folk ellers og det får det med kantinedrift levert av Løvetann. Våre «løvetenner» er glad i å eksperimentere med smaker og krydder og lytter mer enn gjerne når noen har forslag, ris og ros. Det er det som gjør oss så folkelige og det er noe vi er stolte av.

Løvetann er også opptatt av å kunne tilby en sunn lunsj. Derfor har vi ofte fokus på retter som inneholder mer næring, og mindre fett, sukker og salt. I tillegg kan vi tilby en frisk og variert salatbar. Men selvfølgelig er det lov å unne seg en vaffel på fredag!

Lang erfaring med kantinedrift

Løvetann startet drift av sin første kantine i 1995, og har med dette over 25 års erfaring. Kantinedrift skal være enkelt for deg som kunde å forholde deg til, samtidig som dine ansatte skal kunne glede seg over maten som blir servert. Med kantinedrift fra Løvetann får du en egen kontaktperson i din kantine som styrer alt av bestillinger av råvarer og produksjon av mat. Våre kantineløsninger er frie for kasser. Vi sender ut faktura månedlig med kontraktfestet beløp. Enkelt og greit.

Høres dette interessant ut? Ta en uforpliktende prat med oss, ved å sende oss en melding her. Du kan også kontakte oss på telefon 22 23 22 22.

Løvetann AS | kantine & personalrestaurant

Vårt mål er at lunsjpausen skal være dagens høydepunkt. Våre kantiner serverer sunn lunsj og hjemmelaget kantinemat med internasjonalt preg som gir inspirasjon og energi til resten av arbeidsdagen, og senker sykefraværet.

Sosialt

Kanskje du også vil like:

La oss ta en prat

Løvetann har drevet kantine for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn i snart 30 år.

7 + 8 =

Merete Anfinnsen

Merete Anfinnsen

Daglig leder av Løvetann AS

Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.

Da hun startet Løvetann i 1995 tok hun med seg gode erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.

Nå er det snart 30 år siden Løvetann ble en realitet, og bedriften har i dag 20 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.

Løvetann drifter cirka 20 kantiner i Oslo & omegn.