Dame holder sunn salat - kantinemat fra Løvetann Kantinedrift
Mat og bærekraft i kantiner

Med økende bevissthet om miljøets betydning og den negative påvirkningen vårt samfunn har, har mange bedrifter begynt å fokusere på bærekraft i sin virksomhet. Spesielt gjelder dette for matbransjen, hvor produksjon, transport og forbruk har en stor påvirkning på miljøet. Derfor er det viktig at bedrifter i denne bransjen tar ansvar og bidrar til en mer bærekraftig fremtid.

Sunn, velsmakende og miljøvennlig matproduksjon

Vi i Løvetann Kantine er en av de bedriftene som har fått opp øynene for dette temaet, og vi har gjort en solid innsats for å fremme bærekraft i vår kantinedrift, som også har ført til at vi har blitt miljøfyrstårnsertifisert. Vår filosofi om å tilby sunn, variert, velsmakende og bærekraftig mat.

Derfor har vi i Løvetann innført en rekke tiltak for å redusere matsvinn, for eksempel ved å tilpasse menyen til sesongbaserte råvarer når det er mulig. Vi har også valgt å bruke lokale og ofte økologiske råvarer så langt som mulig, noe som bidrar til en mer bærekraftig produksjon av maten.

I tillegg til vårt arbeid med bærekraft, er Løvetann kjent for sin utmerkede kvalitet på maten. Vår meny består av en rekke velsmakende retter, laget med de beste råvarene. Våre dedikerte løvetenner sørger for at maten alltid er av høy kvalitet, og at vår kantinedrift har mottatt mange rosende omtaler fra tilfredse gjester i våre kantiner.

Klar for å skifte kantineleverandør?

Hvis du er opptatt av god og velsmakende mat i din kantine bør du definitivt vurdere Løvetann som din leverandør av kantinedrift. Så hvorfor vente? Ta kontakt med Løvetann Kantine i dag for å lære mer om vårt tilbud og hvordan vi jobber. Vi gleder oss til å snakke me deg. Du kan gjerne også ringe oss på telefon 22 23 22 22.

Løvetann AS | kantine & personalrestaurant

Vårt mål er at lunsjpausen skal være dagens høydepunkt. Våre kantiner serverer sunn lunsj og hjemmelaget kantinemat med internasjonalt preg som gir inspirasjon og energi til resten av arbeidsdagen, og senker sykefraværet.

Sosialt

Kanskje du også vil like:

La oss ta en prat

Løvetann har driftet kantiner for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn siden 1995.

1 + 3 =

Merete Anfinnsen

Merete Anfinnsen

Daglig leder av Løvetann Kantine AS

Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.

Løvetann så dagens lys i 1995, da Merete tok med seg alle sine erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.

Nå er det snart 30 år siden Løvetann ble en realitet, og bedriften har i dag 20 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.

Løvetann drifter cirka 15 kantiner i Oslo & omegn.