Kaffe med hjerte - Kantinedrift fra Løvetann
Matglede + kantinedrift = sant

Hva som er glede er nok ganske subjektivt og ganske forskjellig for mange av oss. Men mat derimot har samlet folk siden tidenes morgen. Selv om vi liker ulike ting og har sansen for ulike smaker er mat helt nødvendig og helt sentralt. Mat er drivstoffet vårt og de aller fleste, om ikke alle mennesker, setter også pris på god mat og synes det er viktig at ting smaker godt. Ekte matglede er en opplevelse, det er hygge, det er fellesskap og ikke minst at kokkene har laget maten med hjertet, det er da den smaker som best. Det er her kantinedrift fra Løvetann skiller seg ut.

Mat laget med hjertet

I en kantine fra Løvetann serverer vi nemlig mat laget med hjertet. Det er ikke bare kantinemat, det er mat fra ulike verdenshjørner, det er variert og det kan også inspirere. Velger du kantinedrift fra Løvetann sørger vi for at matgleden er et sentralt fokus. Vi gjør alltid vårt ytterste for at gjestene er fornøyde. For hvis de er fornøyde så er det også flere som samles i kantinen. Løvetann ønsker at lunsjen skal bli det lille høydepunktet i løpet av arbeidsdagen. Maten som samler kollegene, øker matlysten, gjør at de hygger seg og gjør at resten av dagen blir en suksess. Det er ekte matglede!

Kantinedrift i over 25 år

Løvetann har drevet med kantinedrift i over 25 år og vet hva som skal til for å lykkes og vi vet hva som fungerer og ikke. Hos oss gjør vi det enkelt: Vi bestiller inn råvarene, lager menyen og maten, og serverer dine ansatte nydelig hjemmelaget mat alle hverdager. Det eneste din bedrift trenger å forholde seg til er to faste fakturaer, en fra oss for tjenestene vi leverer og en fra leverandøren som leverer råvarene. Vi kjører kasseløst system som forenkler hverdagen for alle. Enkelt og greit. Lyst å høre mer om dette? Ta en uforpliktende prat med oss ved å klikke her.

Løvetann AS | kantine & personalrestaurant

Vårt mål er at lunsjpausen skal være dagens høydepunkt. Våre kantiner serverer sunn lunsj og hjemmelaget kantinemat med internasjonalt preg som gir inspirasjon og energi til resten av arbeidsdagen, og senker sykefraværet.

Sosialt

Kanskje du også vil like:

La oss ta en prat

Løvetann har drevet kantine for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn i snart 30 år.

15 + 5 =

Merete Anfinnsen

Merete Anfinnsen

Daglig leder av Løvetann AS

Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.

Da hun startet Løvetann i 1995 tok hun med seg gode erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.

Nå er det snart 30 år siden Løvetann ble en realitet, og bedriften har i dag 20 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.

Løvetann drifter cirka 20 kantiner i Oslo & omegn.