Misfornøyd med din kantine på jobben?

De fleste av oss samles i kantina opptil fem dager i uka. Det er gjennomsnittlig 21.5 arbeidsdager pr. mnd. Og dette tilsvarer 258 dager i året utenom helligdager og ferien hvis man er der hver eneste dag på jobb.

En kantine er et naturlig møtepunkt for mange aspekter i jobbhverdagen. Det kan være for eksempel hyggelige samtaler med kollegaer eller møter med nye potensielle kunder. Eller kanskje sparring for jobbcaser? Og oppi alt dette skal man også tenke på sitt eget kosthold. Du tenker gjerne på hva slags mat som skal være drivstoffet ditt resten av dagen. I tillegg vil du gjerne at det skal være god mat.

Sunne og varierte råvarer øker trivselen

Kantinen er med andre ord et sted du fort kan tilbringe en del tid. Men hvordan er egentlig kantina på jobben din? Liker du den? Gir det deg glede i hverdagen av å tenke på «nå er det lunsjtid»?

Du ser frem til de gode smakene. Og du vet det gjør bra for helsa å spise godt når kantinepersonalet aktivt jobber med de beste, og ikke minst sunneste og varierte råvarene. Du får et smil, eller kanskje du gir et smil tilbake når du er her? Helt naturlig. For det er rett og slett en positiv opplevelse som øker trivselen i jobbhverdagen når du får tid til å slappe av i rolige og hyggelige omgivelser. Og ikke minst kan spise en sunn lunsj som både smaker godt og gjør godt.

Eller er det ikke sånn der du jobber? Du kjenner kanskje et lite «offh…» ved tanken på at klokken nærmer seg 11.30, og du tar heller frem din egen matpakke med to skiver brød og rusler ned. Eller kanskje du stikker ut og kjøper noe på farten, bruker mer penger enn nødvendig. Eller tar deg en «utepause» for du orker ikke. Kantinematen frister rett og slett ikke. Lite positivt ved den. Sånn egentlig. I tillegg mister du dyrebar tid. Tid som du egentlig helst skulle ha benyttet for å stresse ned og spist en sunn lunsj. Det er det du helst vil for å kunne holde ut resten av arbeidsdagen.

Sunn kantine reduserer sykefravær

Riktig, variert og næringsrik mat er svært viktig for at du skal yte ditt beste, hele dagen. For at du skal ha overskudd gjennom jobbdagen, og ikke minst ha et kosthold som virker helsefremmende for deg. Undersøkelser viser en økt produktivitet, redusert sykefravær og generelt bedre helse hos de ansatte som er tilfreds med sin kantine på jobben.

På den andre siden er det betenkelig at så mange oppgir at de er misfornøyd med sin kantine på jobben. Dette på tvers av ulike bransjer, over hele landet. Svært fascinerende er det å se hvor enkelt det er å gjøre noe med det. Og ikke minst hvor godt fornøyd bedriftene blir etter endring.

Hele 25 års erfaring med kantinedrift

Kantinedriveren Løvetann har veldig god erfaring i bransjen. Vi har levert kantinedrift i Oslo-området i over 25 år, og får sitt renommé gjennom lange kundeforhold. Rett og slett fordi det er målt stor tilfredshet hos de ansatte som spiser i en Løvetann Kantine. Kantinedrift er noe vi virkelig kan og lever for, med andre ord.

Du kan stole på oss. Ta kontakt her for en uforpliktende prat om drift av kantine, i dag. Vårt serviceinnstilte personale lager mat fra bunnen av med internasjonalt preg og vi lover deg at du ikke vil angre.

Er du misfornøyd med din kantine på jobben, har du også mulighet til å bidra for en endring.

Send oss navnet på firmaet du jobber for (du kan gjerne si at du vil være anonym) ved å sende oss en e-post nå, så tar vi kontakt med ledelsen og se hva vi får til for deg, og dine kollegaer. 

Løvetann AS | kantine & personalrestaurant

Vårt mål er at lunsjpausen skal være dagens høydepunkt. Våre kantiner serverer sunn lunsj og hjemmelaget kantinemat med internasjonalt preg som gir inspirasjon og energi til resten av arbeidsdagen, og senker sykefraværet.

Sosialt

Kanskje du også vil like:

La oss ta en prat

Løvetann har drevet kantine for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn i snart 30 år.

13 + 6 =

Merete Anfinnsen

Merete Anfinnsen

Daglig leder av Løvetann AS

Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.

Da hun startet Løvetann i 1995 tok hun med seg gode erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.

Nå er det snart 30 år siden Løvetann ble en realitet, og bedriften har i dag 20 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.

Løvetann drifter cirka 20 kantiner i Oslo & omegn.