Dame holder sunn salat - kantinemat fra Løvetann Kantinedrift
Næringsrik kantinemat er nøkkelen

Klokken nærmer seg 12, du har vært på jobb siden 8 og kjenner at kroppen begynner å synke sammen og øyelokkene blir tyngre. Effektiviteten synker og energien minker gradvis. Du ser på klokken og forstår raskt at nå er det tid for lunsj. Mange sier frokosten er det viktigste måltidet i løpet av en dag, men lunsjen spiller en vel så stor rolle for å holde effektiviteten oppe. Så for all del; ikke glem lunsjen! Men du blir hva du spiser, og hva er vel ikke da viktigere enn næringsrik kantinemat? Dette er en av nøklene til mer effektivitet og trivsel.

Kantinemat tilberedt med lidenskap

Mange arbeidstakere er såpass heldige å ha en kantine tilgjengelig som tilbyr lunsj hver dag. Men det er ikke likegyldig hva som serveres, hva man velger å spise eller hvordan maten er tilberedt. Det høres kanskje logisk ut, men dette er noe vi i Løvetann er veldig bevisst på. Vår filosofi er å kunne tilby variert kantinemat som er næringsrik, velsmakende og aller viktigst; tilberedt med lidenskap. Og det har våre løvetenner – lidenskap for kantinemat! Og det får vi også ofte høre fra de som spiser i våre kantiner. Vi får mye skryt for vår kantinemat. God mat gir mye glede, og lidenskapen for mat kan være alt fra ordentlige råvarer, kvalitetstid på kjøkkenet, prøve ut nye smaker og lære nye ting. Men det handler også vel så mye om å ha tålmodighet og respekt for maten.

Er du klar for en hverdag med sunn og variert kantinemat?

Aldri har aktivitetsnivået hos Løvetann vært høyere. Vi får mange forespørsler for tiden og vi ser at arbeidslivet er i full gang igjen med å krype tilbake til normalen. Hjemmekontoret erstattes gradvis av tilstedeværelsen på arbeidsplassene igjen. Det gleder oss å se at vi igjen kan samles og nyte sunn og variert kantinemat.

Sunn kantinemat er næringsrik kantinemat

Så er du klar for å nyte en variert og sunn lunsj du også? Har dere enda ikke kantine på arbeidsplassen, eller er dere klare for å kanskje skifte leverandør av kantinedrift? Vi i Løvetann er eksperter på drift an kantine og vi har lang erfaring – faktisk over 25 år! Våre oppdragsgivere gir oss mye skryt for å være kostnadseffektive, fleksible og enkle å ha med å gjøre. Det er også slik vi ønsker å bli oppfattet. Ting skal være enkelt, og det lever vi virkelig etter! Så hvis du er du opptatt av dine ansattes trivsel og helse kan det være lurt å bytte til en leverandør av kantinedrift som fokuserer på sunn kantinemat. Løvetann leverer kantinedrift til bedrifter som har mellom 50 til 3000 ansatte. Er dere flere bedrifter i samme bygg kan dere også gå sammen og dele på utgiftene. Her er det mange muligheter. Vi gleder oss til å komme i kontakt med deg for å diskutere drift av din kantine.

Løvetann AS | kantine & personalrestaurant

Vårt mål er at lunsjpausen skal være dagens høydepunkt. Våre kantiner serverer sunn lunsj og hjemmelaget kantinemat med internasjonalt preg som gir inspirasjon og energi til resten av arbeidsdagen, og senker sykefraværet.

Sosialt

Kanskje du også vil like:

La oss ta en prat

Løvetann har driftet kantiner for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn siden 1995.

8 + 6 =

Merete Anfinnsen

Merete Anfinnsen

Daglig leder av Løvetann Kantine AS

Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.

Løvetann så dagens lys i 1995, da Merete tok med seg alle sine erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.

Nå er det snart 30 år siden Løvetann ble en realitet, og bedriften har i dag 20 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.

Løvetann drifter cirka 15 kantiner i Oslo & omegn.