Smilende kantinemearbeider i en Løvetann Kantine - Klar til å servere mat
Sunn lunsj på jobben – oppdag fordelene med Løvetann Kantine

En god lunsj kan være forskjellen på en produktiv dag og en der energinivået sliter med å holde tritt. Riktig næring er nøkkelen, men alle som har opplevd en typisk kantine vet at kvalitetsmat ikke nødvendigvis alltid er på menyen. Det er dette Løvetann Kantine vil gjøre noe med. Vi er her for å sørge for at hver lunsj er en kilde til energi, fylt med næringsrike ingredienser som hjelper deg å takle arbeidsdagens utfordringer med vitalitet og fokus.

Sunn mat i fokus

Hos Løvetann Kantine forstår vi at et måltid ikke bare skal smake godt, men også være godt for deg. Derfor har vi alltid hatt et sterkt fokus på å servere sunn mat. Vi kombinerer ferske, lokale råvarer med en dose kreativitet for å servere retter som er like næringsrike som de er smakfulle. Tenk fargerike salater, velsmakende wraps, varmende supper og mye mer – alt tilberedt med kjærlighet og omtanke av våre glade Løvetenner. Våre medarbeidere er kjent for å være kreative på kjøkkenet og er noe av det vi får aller mest skryt om fra våre gjester.

Kantinedrift med omtanke

Kantinedrift handler om mer enn bare matlaging. Det handler om atmosfære, service og selvfølgelig, deilige retter. Alt som skal til for at de ansatte skal glede seg til lunsjen og ha noe å se fram til hver dag. I tillegg skal det maten gi viktig energi for å kunne fortsette resten av arbeidsdagen. Hos Løvetann Kantine skreddersyr vi vår kantinedrift til hver enkelt bedrift, og sørger for at lunsjpausen blir dagens høydepunkt for våre gjester.

Sunn lunsj, glade ansatte

Sunn mat, brød og deilige varme retter i en Løvetann kantine.

Ingenting kickstarter produktiviteten og kreativiteten til et team bedre enn en velsmakende og næringsrik lunsj. Tenk deg å ta en pause fra arbeidet, komme inn i kantinen, og bli møtt av et bredt utvalg av friske, sunne matretter som er like gode for helsen som de er for smaksløkene. Det er opplevelsen Løvetann Kantine bringer til bordet hver dag. Vi tror på kraften i balanserte, næringsrike måltider som gir energi, holder humøret oppe og bidrar til å gjøre hver arbeidsdag enda bedre.

Velg Løvetann Kantine

Så, hvorfor skal du velge Løvetann Kantine AS for din bedrift i Oslo og omegn? Fordi vi er mer enn en leverandør av kantine. Vi er din partner i å skape en positiv, helsefremmende og inspirerende arbeidsplasskultur. Vår sunne mat og engasjerende atmosfære gir dine ansatte den energien og inspirasjonen de trenger for å yte sitt beste.

Er du klar til å transformere din bedrifts kantine til et sted der sunn mat, godt samhold og inspirasjon flyter fritt? Ta kontakt med Løvetann Kantine AS i dag – la oss sammen sette en ny standard for hva en sunn lunsj i kantinen virkelig betyr!

Løvetann AS | kantine & personalrestaurant

Vårt mål er at lunsjpausen skal være dagens høydepunkt. Våre kantiner serverer sunn lunsj og hjemmelaget kantinemat med internasjonalt preg som gir inspirasjon og energi til resten av arbeidsdagen, og senker sykefraværet.

Sosialt

Kanskje du også vil like:

La oss ta en prat

Løvetann har drevet kantine for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn i snart 30 år.

10 + 8 =

Merete Anfinnsen

Merete Anfinnsen

Daglig leder av Løvetann AS

Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.

Da hun startet Løvetann i 1995 tok hun med seg gode erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.

Nå er det snart 30 år siden Løvetann ble en realitet, og bedriften har i dag 20 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.

Løvetann drifter cirka 20 kantiner i Oslo & omegn.