Vasker bord i kantine
Trygg kantinedrift

Det har vært en vanskelig periode de siste to årene for alle og enhver. Restriksjoner, regler, påbud og lockdown. For Løvetann som driver med kantinedrift har det vært umulig å opprettholde normal drift. Men dette har påvirket absolutt alle og i alle yrkesgrupper. I 2020 var Løvetanns kantinedrift hardt rammet hvor samtlige kantiner var stengt i en lengre periode. For å delta i dugnaden fakturerte vi i Løvetann kun 1/3 av kontraktfestet beløp for kantinedrift hos våre kunder. Etterhvert i 2021 har ting gått veldig opp og ned i samfunnet vårt, men økonomien hos folk og bedrifter har gradvis begynt å ta seg opp igjen etter en lang og vanskelig periode. Kantiner over hele landet begynte etter sommeren å åpne opp igjen og de fleste var tilbake i tilnærmet full drift, selv om en del ansatte fortsatt benytter seg av hjemmekontor. Løvetann fikk plutselig mange forespørsler om å tilby kantinedrift igjen etter sommeren.

Ting brått snudd på hodet igjen

Så kom den nye varianten av Corona-viruset, den fryktede Omikron-varianten. Plutselig ble ting brått snudd på hodet igjen. Foreløpig i de neste fire ukene har folk blitt bedt om å jobbe fra hjemmekontor hvis mulig. Det vil naturligvis også påvirke vår kantinedrift og en del kantiner vil måtte stenge ned inntil videre. Men vi har stor tro på at denne stormen kanskje legger seg raskt.

De gode nyhetene er at Omikron kanskje ikke er like farlig som det originale viruset, eller delta-varianten. Derfor håper vi at denne nedstengningen blir kortvarig. Men viruset er nok dessverre kommet for å bli, og derfor skal vi i Løvetann også fortsette å ha fokus på smittevern i fremtiden også.

Kantinedrift med fokus på smittevern

Helt siden starten har Løvetann jobbet hardt for å prioritere smittevern og vi følger alle råd og regler som vi mottar fra myndighetene. Vi mener at en kantine skal være et trygt sted hvor man kan slappe av og nyte et godt måltid. Kantinen er en såpass viktig del av arbeidshverdagen både for å få i seg litt god og sunn mat og for å kunne stresse litt ned.

Over 25 års erfaring med kantinedrift

Løvetann har drevet med kantinedrift i over 25 år og vi brenner for gode matopplevelser og lager mat med kjærlighet. Hvis du kunne tenkt deg mer fornøyde medarbeidere med mer energi, så bør du absolutt vurdere å ta en prat med oss. Klikk her for å ta en uforpliktende prat om kantinedrift i Oslo og omegn.

Løvetann AS | kantine & personalrestaurant

Vårt mål er at lunsjpausen skal være dagens høydepunkt. Våre kantiner serverer sunn lunsj og hjemmelaget kantinemat med internasjonalt preg som gir inspirasjon og energi til resten av arbeidsdagen, og senker sykefraværet.

Sosialt

Kanskje du også vil like:

Kantine for din bedrift i Oslo og omegn

Kantine for din bedrift i Oslo og omegn

For små- og mellomstore bedrifter med en kantine, er det viktig å ha en pålitelig partner for kantinedrift. Løvetann Kantine er her for å tilby deg...

Mat og bærekraft i kantiner

Mat og bærekraft i kantiner

Med økende bevissthet om miljøets betydning og den negative påvirkningen vårt samfunn har, har mange bedrifter begynt å fokusere på bærekraft i sin...

La oss ta en prat  

Løvetann har drevet kantine for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn i over 25 år.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Merete Anfinnsen

Merete Anfinnsen

Daglig leder av Løvetann AS

Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.

Da hun startet Løvetann i 1995 tok hun med seg gode erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.

Nå er det 25 år siden Løvetann ble en realitet og bedriften har nå over 30 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.

I dag driver Løvetann 20 kantiner i Oslo & omegn og vi teller 30 fantastisk engasjerte og pliktoppfyllende «løvetenner».