Ansatte lager mat i en Løvetann Kantine
Enkel, seriøs og effektiv kantinedrift

Det finnes mange leverandører der ut av kantine, og ofte tilbyr de samme bedriftene også andre løsninger innenfor forvaltning, eiendomstjenester, renhold, resepsjon og vaktmestertjenester. Vi i Løvetann derimot har valgt å kun ha fokus på en ting vi er skikkelig gode på: drift av kantine og det å lage mat fra hjertet. Vi har en genuin interesse for å skape den gode stemningen i kantinen, med lunsjer som gjør at folk trives. Derfor har vi i våre kantiner fokus på å levere den beste kvaliteten og med god variasjon i den maten vi tilbyr. Kantine er tross alt viktig. Det har kommet frem at hele 1 av 4 mener at en god kantine er viktig for valg av arbeidssted.

Kantinen er et sted der folk møtes

En kantine er ikke bare en kantine. Det er også en samlingsplass. Et sted der folk møtes. Et måltid skal være inspirerende og gi energi til resten av arbeidsdagen. En kantine skal også by inn til samtaler, skape stemning og ved siden av alt også ha fokus på miljø og bærekraft. Løvetann også sertifisert miljøfyrtårn.

Trivsel hos de ansatte

Løvetann Kantine er også opptatt av å ta vare på sine egne ansatte. For med fornøyde ansatte får også våre gjester en bedre service. Og ikke minst bidrar det også til lavere sykefravær. Løvetanns ansatte har så lavt som bare 2% sykefravær. Det er nok fordi de trives.

I en kantine fra Løvetann får du noe for enhver smak. Vi kan servere genuin mat fra alle verdenshjørner. Mat som metter, smaker og inspirerer.

Enkel og effektiv kantineløsning

En kantineløsning skal være enkel. Og ikke minst effektiv. Derfor er det ingen kasse i vår kantine. Og sjeldent heller noe kø. Det setter de ansatte veldig stor pris på. Enkelt, raskt og effektivt.

Er du litt nysgjerrig på hva slags kantineløsning vi kan tilby din bedrift? Da bør du ikke nøle med å ta kontakt. Vi skreddersyr et tilbud som passer perfekt for akkurat din bedrift. Vi drifter kantine i Oslo og omegn. Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet nederst her, eller klikk deg inn på våre kontaktsider. Vil du lære mer om Løvetann kantine kan du klikke her.

Løvetann AS | kantine & personalrestaurant

Vårt mål er at lunsjpausen skal være dagens høydepunkt. Våre kantiner serverer sunn lunsj og hjemmelaget kantinemat med internasjonalt preg som gir inspirasjon og energi til resten av arbeidsdagen, og senker sykefraværet.

Sosialt

Kanskje du også vil like:

La oss ta en prat

Løvetann har drevet kantine for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn i snart 30 år.

6 + 15 =

Merete Anfinnsen

Merete Anfinnsen

Daglig leder av Løvetann AS

Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.

Da hun startet Løvetann i 1995 tok hun med seg gode erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.

Nå er det snart 30 år siden Løvetann ble en realitet, og bedriften har i dag 20 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.

Løvetann drifter cirka 20 kantiner i Oslo & omegn.