Ansatte lager mat i en Løvetann Kantine
Enkel, seriøs og effektiv kantinedrift

Det finnes mange leverandører der ut av kantine, og ofte tilbyr de samme bedriftene også andre løsninger innenfor forvaltning, eiendomstjenester, renhold, resepsjon og vaktmestertjenester. Vi i Løvetann derimot har valgt å kun ha fokus på en ting vi er skikkelig gode på: drift av kantine og det å lage mat fra hjertet. Vi har en genuin interesse for å skape den gode stemningen i kantinen, med lunsjer som gjør at folk trives. Derfor har vi i våre kantiner fokus på å levere den beste kvaliteten og med god variasjon i den maten vi tilbyr. Kantine er tross alt viktig. Det har kommet frem at hele 1 av 4 mener at en god kantine er viktig for valg av arbeidssted.

Kantinen er et sted der folk møtes

En kantine er ikke bare en kantine. Det er også en samlingsplass. Et sted der folk møtes. Et måltid skal være inspirerende og gi energi til resten av arbeidsdagen. En kantine skal også by inn til samtaler, skape stemning og ved siden av alt også ha fokus på miljø og bærekraft. Løvetann også sertifisert miljøfyrtårn.

Trivsel hos de ansatte

Løvetann Kantine er også opptatt av å ta vare på sine egne ansatte. For med fornøyde ansatte får også våre gjester en bedre service. Og ikke minst bidrar det også til lavere sykefravær. Løvetanns ansatte har så lavt som bare 2% sykefravær. Det er nok fordi de trives.

I en kantine fra Løvetann får du noe for enhver smak. Vi kan servere genuin mat fra alle verdenshjørner. Mat som metter, smaker og inspirerer.

Enkel og effektiv kantineløsning

En kantineløsning skal være enkel. Og ikke minst effektiv. Derfor er det ingen kasse i vår kantine. Og sjeldent heller noe kø. Det setter de ansatte veldig stor pris på. Enkelt, raskt og effektivt.

Er du litt nysgjerrig på hva slags kantineløsning vi kan tilby din bedrift? Da bør du ikke nøle med å ta kontakt. Vi skreddersyr et tilbud som passer perfekt for akkurat din bedrift. Vi drifter kantine i Oslo og omegn. Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet nederst her, eller klikk deg inn på våre kontaktsider. Vil du lære mer om Løvetann kantine kan du klikke her.

Løvetann AS | kantine & personalrestaurant

Vårt mål er at lunsjpausen skal være dagens høydepunkt. Våre kantiner serverer sunn lunsj og hjemmelaget kantinemat med internasjonalt preg som gir inspirasjon og energi til resten av arbeidsdagen, og senker sykefraværet.

Sosialt

Kanskje du også vil like:

Kantine for din bedrift i Oslo og omegn

Kantine for din bedrift i Oslo og omegn

For små- og mellomstore bedrifter med en kantine, er det viktig å ha en pålitelig partner for kantinedrift. Løvetann Kantine er her for å tilby deg...

Mat og bærekraft i kantiner

Mat og bærekraft i kantiner

Med økende bevissthet om miljøets betydning og den negative påvirkningen vårt samfunn har, har mange bedrifter begynt å fokusere på bærekraft i sin...

La oss ta en prat  

Løvetann har drevet kantine for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn i over 25 år.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Merete Anfinnsen

Merete Anfinnsen

Daglig leder av Løvetann AS

Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.

Da hun startet Løvetann i 1995 tok hun med seg gode erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.

Nå er det 25 år siden Løvetann ble en realitet og bedriften har nå over 30 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.

I dag driver Løvetann 20 kantiner i Oslo & omegn og vi teller 30 fantastisk engasjerte og pliktoppfyllende «løvetenner».