Kvinner business juice Løvetann kantinedrift møtemat
Er bedriften din på flyttefot?

Når man skal bytte lokaler er det mange ting man skal tenke på. Endring av selskapsadresse, skjemaer som skal fylles ut, nye møbler og inventar, avtaler som skal fornyes eller endres. Og kanskje mye nytt som skal prøves ut. Også er det lunsjordningen da. Skal dere ha en kantine eller holder det med et selvbetjent kjøkken? Hvor kjøper dere inn mat til dagens lunsj hver dag? Er kantinedrift dyrt, eller skal man prøve det ut?

Enkle løsninger

Løvetann har levert kantinedrift i over 25 år og er eksperter på å skreddersy kantineløsninger for både små og mellomstore bedrifter. Er dere mer enn 30 ansatte kan det lønne seg å ha en ordning med kantinedrift. Fordelen ved å velge kantinedrift fra Løvetann er at vi strekker oss langt i å få det slik din bedrift vil. Vi er kostnadseffektive, vi har enkle løsninger uten kasseapparat eller fordyrende IT-løsninger. Og viktigst av alt; vi elsker å lage sunn og variert mat. Vi kan også lage mat til møter, konferanser og seminarer som dere har på huset. Vårt mål er å gjøre lunsjpausen til dagens høydepunkt. Kantinen skal være et samlingssted for ansatte og gi dem glede og energi til resten av dagens gjøremål. Trivsel er viktig og 1 av 4 mener at kantine er vesentlig for valg av jobb. Folk vil ha hjemmelaget og sunn mat – og det er akkurat det Løvetann leverer.

Kantinedrift fra Løvetann

Hvis din bedrift er på flyttefot eller dere kanskje skal inn i et kontorfellesskap kan dere ta kontakt med oss for en prat om kantinedrift fra Løvetann. Kanskje hele kontorfellesskapet kan være med å spleise på utgiftene? Vi lover at det er verdt det!

Akkurat nå har vi en kampanje ut 2022 hvor dere kan prøve kantinedrift fra Løvetann i 90 dager. Det er ingen bindingstid, selv ikke etter disse 90 dagene – kun 6 måneders oppsigelsestid. Vi er helt sikker på at dere blir overbevist og fornøyd. Ta kontakt med oss i dag på telefon 22 23 22 22 for avtale et møte og en prat om deres behov for kantine. Dere kan også kontakte oss ved å sende en e-post til [email protected] eller bruk vårt kontaktskjema ved å klikke her. Løvetann leverer kantinedrift over store deler av Østlandet.

Løvetann AS | kantine & personalrestaurant

Vårt mål er at lunsjpausen skal være dagens høydepunkt. Våre kantiner serverer sunn lunsj og hjemmelaget kantinemat med internasjonalt preg som gir inspirasjon og energi til resten av arbeidsdagen, og senker sykefraværet.

Sosialt

Kanskje du også vil like:

La oss ta en prat

Løvetann har driftet kantiner for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn siden 1995.

3 + 9 =

Merete Anfinnsen

Merete Anfinnsen

Daglig leder av Løvetann Kantine AS

Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.

Løvetann så dagens lys i 1995, da Merete tok med seg alle sine erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.

Nå er det snart 30 år siden Løvetann ble en realitet, og bedriften har i dag 20 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.

Løvetann drifter cirka 15 kantiner i Oslo & omegn.