To unge mennesker spiser sunn lunsj i kantine
Kantinedrift er i oppsving

Stadig flere ansatte vender nå endelig tilbake til arbeidsplassen etter det som for mange har vært halvannet år med en hjemmekontorpreget hverdag etter at Korona-viruset brøt ut i Norge i 2020. Vi i Løvetann merket tydelig nedgangen i antall ansatte som var tilstede i våre kantiner. De fleste kantiner måtte også til slutt stenge ned midlertidig. For å delta i dugnaden om å ta vare på arbeidsplassene i denne vanskelige perioden, bestemte vi i Løvetann at vi kun skulle fakturere 1/3 av kontraktfestet beløp for vår kantinedrift, da nedstengningen startet.

Tilnærmet normal kantinedrift igjen

Nå er det altså gledelig å kunne fortelle at vi er tilbake i tilnærmet normal drift, og det er også hyggelig å se at så mange er interessert i å komme i kontakt med oss for oppstart av ny kantine. Vi leverer kantinedrift til hele Oslo og omegn og der merker vi nå at interessen er stor for å komme i gang igjen med en mer normal, men selvfølgelig også noe tilpasset hverdag.

Nye oppskrifter på gang

Vi er i full sving med å koke i hop nye deilige retter som vi gleder oss til å servere deg.

Det er det fine med Løvetann; at vi er kjent for å ha varierte og sunne retter fra mange verdenshjørner. Mat er vår lidenskap og vi deler gjerne den lidenskapen med deg i din kantine. Sunn lunsj med frisk salat og varierte grønnsaker er alltid på øverste prioritet hos oss.

Vil du ha kantinedrift fra oss?

Løvetann er en kantineleverandør som virkelig kan planlegging og drift av kantine. Vi har holdt på i 25 år og er eksperter på å skreddersy et kantinekonsept basert på din bedrift sine behov og budsjetter. Faktisk er vi godt kjent for å være den leverandøren som oftest får til de mest kostnadseffektive løsningene. Ta gjerne kontakt med oss for å se eksempler og referanser.

Som sertifisert miljøfyrtårn-bedrift er Løvetann opptatt av å gjøre en forskjell og vi har også forpliktet oss til FNs globale mål for bærekraftig utvikling. Er du opptatt av dine ansattes trivsel og helse kan det være lurt å bytte til en kantineleverandør som har fokus på sunne matvaner. Løvetann leverer løsninger for kantine til bedrifter som har mellom 50 til 3000 ansatte, og det har vi gjort siden 1996. Hvis dere er flere bedrifter i samme bygg kan dere også gå sammen og dele på utgiftene. Her er det mange muligheter. Vi gleder oss til å komme i kontakt med deg for å diskutere drift av din kantine.

Løvetann AS | kantine & personalrestaurant

Vårt mål er at lunsjpausen skal være dagens høydepunkt. Våre kantiner serverer sunn lunsj og hjemmelaget kantinemat med internasjonalt preg som gir inspirasjon og energi til resten av arbeidsdagen, og senker sykefraværet.

Sosialt

Kanskje du også vil like:

La oss ta en prat

Løvetann har drevet kantine for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn i snart 30 år.

12 + 10 =

Merete Anfinnsen

Merete Anfinnsen

Daglig leder av Løvetann AS

Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.

Da hun startet Løvetann i 1995 tok hun med seg gode erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.

Nå er det snart 30 år siden Løvetann ble en realitet, og bedriften har i dag 20 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.

Løvetann drifter cirka 20 kantiner i Oslo & omegn.