Deilig Pad Thai varmrett hos Løvetann Kantine
Kantineløsning som er enkel og effektiv

Er du opptatt av god mat og sunne lunsjer? Liker du at ting er effektivt, raskt og veldig enkelt? Det er som man sier, det enkle er ofte det beste. Og det er et mantra vi i Løvetann Kantine er veldig glad i. Det skal være unødvendig å stå i milevis med kø for å betale for maten i kantinen. Vi vet at de fleste som spiser i en kantine ønsker god og sunn mat og vil unngå unødvendig venting i kø. Derfor er våre kantiner kasseløse. Hos oss slipper du betalingskøen. En kantineløsning fra Løvetann er enkelt. Så hva venter du på? Forsyn deg av våre fristende varmretter eller salatbar.

Salatbar - Løvetann Kantine

En kantine skal ikke bare servere mat

Med en kantineløsning fra Løvetann Kantine kan vi by på spennende sunn lunsj fra alle verdens hjørner. Løvetann Kantine har eksistert i mer enn 25 år og vi har ansatte med hver sine spesialiteter som brenner for å lage sunn lunsj fra bunnen av. Dette får vi ofte skryt for når folk prøver å sammenligne oss med andre kantiner. Vi får ofte høre at vi kanskje har Oslos mest varierte kantinemat. Og det er kanskje ikke så rart. Vi lager mat med hjerte. Og det har mye å si. En kantineløsning skal ikke bare servere mat, det skal pirre smaksløkene og være inspirerende.

God og sunn lunsj

Vi i Løvetann Kantine mener at god og sunn lunsj som er variert, er nøkkelen til et godt samhold på jobben og fornøyde medarbeidere. Derfor gir vi alltid det lille ekstra for at du skal bli fornøyd med vår kantine. Ja, faktisk så viser undersøkelser at hele 1 av 4 arbeidstakere legger stor vekt på kantineløsningen på arbeidsplassen når de skal velge jobb. Det er kanskje ikke så rart. Det er gjerne i kantinen de gode samtalene dukker opp og hvor man blir kjent med kollegaene sine. Og god kantinemat som inspirerer hjelper nok definitivt på humøret. Det er kanskje derfor Løvetann Kantine har så mange fornøyde gjester.

Klar for å bytte kantineløsning?

Dersom du tenker at det er på tide å bytte leverandør av kantineløsning, så bør du kontakte oss i Løvetann Kantine. Du vil ikke angre! Klikke her for å gå til kontaktskjemaet, eller ring oss på 22 23 22 22.

Løvetann AS | kantine & personalrestaurant

Vårt mål er at lunsjpausen skal være dagens høydepunkt. Våre kantiner serverer sunn lunsj og hjemmelaget kantinemat med internasjonalt preg som gir inspirasjon og energi til resten av arbeidsdagen, og senker sykefraværet.

Sosialt

Kanskje du også vil like:

La oss ta en prat

Løvetann har drevet kantine for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn i snart 30 år.

15 + 4 =

Merete Anfinnsen

Merete Anfinnsen

Daglig leder av Løvetann AS

Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.

Da hun startet Løvetann i 1995 tok hun med seg gode erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.

Nå er det snart 30 år siden Løvetann ble en realitet, og bedriften har i dag 20 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.

Løvetann drifter cirka 20 kantiner i Oslo & omegn.