Blogg
4 ting å tenke på hvis din bedrift vil ha ny kantine
Her er 4 ting å tenke på når du som bedrift skal etablere en kantine for dine ansatte. 1. Sørg for en god planløsning. Kantinen din må være godt utformet med en god planløsning som gjør det enkelt for kantinemedarbeiderne å bevege seg rundt, samt gjør det oversiktlig...
Kantine uten kasse kan spare bedrifter for store summer
Løvetann Kantine har en utrolig enkel og økonomisk gunstig tilnærming til drift av kantine gjennom sin kasseløse tilnærming.
Kantine og personalrestaurant for bedrifter
Lunsjen i en kantine bør være dagens høydepunkt. I tillegg bør en kantine tilby sunn lunsj som gjør godt for både kropp og arbeidslyst.
Dette må du tenke på når du vurderer kantineleverandør
En kantineleverandør kan bidra til at de ansatte kan samles og få en pause fra arbeidet. Få tips til hva du bør tenke på før du velger leverandør!
– Sunn mat bør være mer tilgjengelig
Nordmenns inntak av sukker har blitt halvert siden årtusenskiftet, og inntak av grønnsaker har skutt i været. Allikevel er tilgjengeligheten av sunn mat på farten altfor dårlig.
Løvetann Kantine AS | Kantinedrift & personalrestaurant
Sosialt
La oss ta en prat
Ta kontakt for en uforpliktende prat. Løvetann har driftet kantiner for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn siden 1995. Fyll ut skjemaet under eller send en e-post direkte til [email protected]
Merete Anfinnsen
Daglig leder av Løvetann Kantine AS
Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.
Løvetann så dagens lys i 1995, da Merete tok med seg alle sine erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.
Nå er det snart 30 år siden Løvetann ble en realitet, og bedriften har i dag 20 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.
Løvetann drifter cirka 15 kantiner i Oslo & omegn.