Blogg
Dette må du tenke på når du vurderer kantineleverandør
En kantineleverandør kan bidra til at de ansatte kan samles og få en pause fra arbeidet. Få tips til hva du bør tenke på før du velger leverandør!
Kantineløsning som er enkel og effektiv
Er du opptatt av god mat og sunne lunsjer? Liker du at ting er effektivt, raskt og veldig enkelt? Det er som man sier,...
Hvordan lokke medarbeidere tilbake til kontoret?
Det har vært to lange år med nedstengning og åpning og vise versa. Regler har kommet og regler har gått. Vi i Løvetann...
Kantinebedrift på vei tilbake: – Det var tøft en periode
Merete Anfinnsen (60) drifter kantineselskapet som sørger for at flere bedrifter på Østlandet har kantine med hjemmelaget mat.
Lunsj i kantinen – arbeidsdagens høydepunkt
Artikkelen er først publisert på horecanytt.no 23.08.22 og er skrevet av Solfrid Gjengset. Vi er på vei inn til en av...
Løvetann Kantine AS | Kantinedrift & personalrestaurant
Sosialt
La oss ta en prat
Løvetann har drevet kantine for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn i snart 30 år.
Merete Anfinnsen
Daglig leder av Løvetann AS
Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.
Da hun startet Løvetann i 1995 tok hun med seg gode erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.
Nå er det snart 30 år siden Løvetann ble en realitet, og bedriften har i dag 20 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.
Løvetann drifter cirka 20 kantiner i Oslo & omegn.