Blogg

Hvorfor er variert mat så viktig for Løvetann?
Løvetann Kantinedrift er veldig opptatt av å lage sunn, hjemmelaget og næringsrik mat. I tillegg vil vi at den skal være variert.
Mat og bærekraft i kantiner
Med økende bevissthet om miljøets betydning og den negative påvirkningen vårt samfunn har, har mange bedrifter begynt...
Enkel, seriøs og effektiv kantinedrift
En kantine er ikke bare en kantine. Det er også en samlingsplass. Et sted der folk møtes. Et måltid skal være inspirerende og gi energi til resten av arbeidsdagen.
Kantineløsning som er enkel og effektiv
Er du opptatt av god mat og sunne lunsjer? Liker du at ting er effektivt, raskt og veldig enkelt? Det er som man sier,...
Hvordan lokke medarbeidere tilbake til kontoret?
Det har vært to lange år med nedstengning og åpning og vise versa. Regler har kommet og regler har gått. Vi i Løvetann...
Løvetann AS | kantine & personalrestaurant
Sosialt
La oss ta en prat
Løvetann har drevet kantine for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn i snart 30 år.

Merete Anfinnsen
Daglig leder av Løvetann AS
Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.
Da hun startet Løvetann i 1995 tok hun med seg gode erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.
Nå er det snart 30 år siden Løvetann ble en realitet, og bedriften har i dag 20 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.
Løvetann drifter cirka 20 kantiner i Oslo & omegn.