Blogg

Prøv Løvetanns kantinedrift i 90 dager
Med kantinedrift fra Løvetann kan vi garantere en annerledes og smidigere opplevelse. Prøv oss uten bindingstid i 90 dager.
Næringsrik kantinemat er nøkkelen
Klokken nærmer seg 12, du har vært på jobb siden 8 og kjenner at kroppen begynner å synke sammen og øyelokkene blir...
Kantinedrift er i oppsving
Stadig flere ansatte vender nå endelig tilbake til arbeidsplassen etter det som for mange har vært halvannet år med en...
Fire punkter på veien til en bedre kantine
Én av fire mener at at kantinetilbudet er meget viktig eller ganske viktig ved valg av arbeidsgiver. For arbeidstagere...
Sunn og god mat på arbeidsplassen gir sunnere og mer tilfredse ansatte – men også økonomisk gevinst
Selv om utviklingen går i riktig retning er det likevel fortsatt «klare ernæringsmessige svakheter» ved det norske...
Løvetann AS | kantine & personalrestaurant
Sosialt
La oss ta en prat
Løvetann har drevet kantine for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn i over 25 år.

Merete Anfinnsen
Daglig leder av Løvetann AS
Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.
Da hun startet Løvetann i 1995 tok hun med seg gode erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.
Nå er det 25 år siden Løvetann ble en realitet og bedriften har nå over 30 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.
I dag driver Løvetann 20 kantiner i Oslo & omegn og vi teller 30 fantastisk engasjerte og pliktoppfyllende «løvetenner».