Blogg
4 ting å tenke på hvis din bedrift vil ha ny kantine
Her er 4 ting å tenke på når du som bedrift skal etablere en kantine for dine ansatte. 1. Sørg for en god planløsning. Kantinen din må være godt utformet med en god planløsning som gjør det enkelt for kantinemedarbeiderne å bevege seg rundt, samt gjør det oversiktlig...
– Sunn mat bør være mer tilgjengelig
Nordmenns inntak av sukker har blitt halvert siden årtusenskiftet, og inntak av grønnsaker har skutt i været. Allikevel er tilgjengeligheten av sunn mat på farten altfor dårlig.
Sunn lunsj på jobben – oppdag fordelene med Løvetann Kantine
En god lunsj kan være forskjellen på en produktiv dag og en der energinivået sliter med å holde tritt. Riktig næring er nøkkelen, men alle som har opplevd en typisk bedriftskantine vet at kvalitetsmat ikke nødvendigvis alltid er på menyen.
Kantinedrift: Mer enn bare mat
Kantinedrift handler om så mye mer enn bare å lage mat. Det å drifte en kantine burde være synonymt med å skape en komplett opplevelse for gjestene.
Hvorfor er variert mat så viktig for Løvetann?
Løvetann Kantinedrift er veldig opptatt av å lage sunn, hjemmelaget og næringsrik mat. I tillegg vil vi at den skal være variert.
Løvetann Kantine AS | Kantinedrift & personalrestaurant
Sosialt
La oss ta en prat
Ta kontakt for en uforpliktende prat. Løvetann har driftet kantiner for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn siden 1995. Fyll ut skjemaet under eller send en e-post direkte til [email protected]
Merete Anfinnsen
Daglig leder av Løvetann Kantine AS
Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.
Løvetann så dagens lys i 1995, da Merete tok med seg alle sine erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.
Nå er det snart 30 år siden Løvetann ble en realitet, og bedriften har i dag 20 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.
Løvetann drifter cirka 15 kantiner i Oslo & omegn.