Blogg
Kantine uten kasse kan spare bedrifter for store summer
Løvetann Kantine har en utrolig enkel og økonomisk gunstig tilnærming til drift av kantine gjennom sin kasseløse tilnærming.
Sunn lunsj på jobben – oppdag fordelene med Løvetann Kantine
En god lunsj kan være forskjellen på en produktiv dag og en der energinivået sliter med å holde tritt. Riktig næring er nøkkelen, men alle som har opplevd en typisk bedriftskantine vet at kvalitetsmat ikke nødvendigvis alltid er på menyen.
Kantinedrift: Mer enn bare mat
Kantinedrift handler om så mye mer enn bare å lage mat. Det å drifte en kantine burde være synonymt med å skape en komplett opplevelse for gjestene.
Hvorfor er variert mat så viktig for Løvetann?
Løvetann Kantinedrift er veldig opptatt av å lage sunn, hjemmelaget og næringsrik mat. I tillegg vil vi at den skal være variert.
5 måter å tilpasse din kantine for å gjøre gjestene mer fornøyde
En vellykket drift av kantine handler om så mye mer enn å bare tilby mat. Det handler også om hele opplevelsen for gjestene.
Løvetann Kantine AS | Kantinedrift & personalrestaurant
Sosialt
La oss ta en prat
Løvetann har drevet kantine for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn i snart 30 år.
Merete Anfinnsen
Daglig leder av Løvetann AS
Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.
Da hun startet Løvetann i 1995 tok hun med seg gode erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.
Nå er det snart 30 år siden Løvetann ble en realitet, og bedriften har i dag 20 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.
Løvetann drifter cirka 20 kantiner i Oslo & omegn.