Blogg

Mat og bærekraft i kantiner
Med økende bevissthet om miljøets betydning og den negative påvirkningen vårt samfunn har, har mange bedrifter begynt å fokusere på bærekraft i sin virksomhet. Spesielt gjelder dette for matbransjen, hvor produksjon, transport og forbruk har en stor påvirkning på...
Er bedriften din på flyttefot?
Når man skal bytte lokaler er det mange ting man skal tenke på. Endring av selskapsadresse, skjemaer som skal fylles...
Prøv Løvetanns kantinedrift i tre måneder
Med kantinedrift fra Løvetann kan vi garantere en annerledes og smidigere opplevelse. Prøv oss uten bindingstid i 90 dager.
Matglede + kantinedrift = sant
Hva som er glede er nok ganske subjektivt og ganske forskjellig for mange av oss. Men mat derimot har samlet folk siden tidenes morgen.
Løvetann søker ny driftssjef til sin kantinedrift
01.04.22: STILLINGEN ER NÅ BESATT Løvetann så sin spede begynnelse for over 25 år siden da daglig leder Merete...
Løvetann AS | kantine & personalrestaurant
Sosialt
La oss ta en prat
Løvetann har drevet kantine for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn i over 25 år.

Merete Anfinnsen
Daglig leder av Løvetann AS
Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.
Da hun startet Løvetann i 1995 tok hun med seg gode erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.
Nå er det 25 år siden Løvetann ble en realitet og bedriften har nå over 30 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.
I dag driver Løvetann 20 kantiner i Oslo & omegn og vi teller 30 fantastisk engasjerte og pliktoppfyllende «løvetenner».