Blogg

Matglede + kantinedrift = sant
Hva som er glede er nok ganske subjektivt og ganske forskjellig for mange av oss. Men mat derimot har samlet folk siden tidenes morgen.
Husker du felleslunsjen i kantina? Det er lys i enden av tunnelen
Gjenåpningen ble satt litt på vent etter komplikasjonene med noen av vaksinene. Fremdeles er det strenge krav og råd...
Spis deg i bedre form
2020/2021 har vært et spesielt år. Treningssentre, svømmehaller og de fleste former for organisert trening er...
En sunn og næringsrik lunsj trenger ikke være kjedelig – snarere tvert imot
Vi har alle hørt at et sunt kosthold er viktig, men når det kommer til hvilke næringsstoffer som faktisk ligger på...
3 tips til sunn lunsj på hjemmekontoret
En utfordrende tid Den første tiden av 2021 har vist seg å bli mer utfordrende enn vi hadde sett for oss. Muterte...
Løvetann AS | kantine & personalrestaurant
Sosialt
La oss ta en prat
Løvetann har drevet kantine for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn i over 25 år.

Merete Anfinnsen
Daglig leder av Løvetann AS
Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.
Da hun startet Løvetann i 1995 tok hun med seg gode erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.
Nå er det 25 år siden Løvetann ble en realitet og bedriften har nå over 30 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.
I dag driver Løvetann 20 kantiner i Oslo & omegn og vi teller 30 fantastisk engasjerte og pliktoppfyllende «løvetenner».