Blogg
Fra hushjelp i Brasil til kantinedrift i Norge
Iolanda flyttet fra Brasil til Norge for den store kjærligheten. Nå har hun jobbet i Løvetann Kantine i over 10 år. – Jeg blir så stolt og glad når jeg ser at folk nyter maten som jeg har tilberedt.
De 5 mest populære mattrendene
Trender innenfor mat, dietter, hva man skal spise og hva man ikke skal spise kommer og går. Men det er også enkelte...
Kasseløs kantine er et effektivt grep i kampen mot Korona
Vi lever i en tid hvor det plutselig stilles mye strengere krav til rutiner for å forhindre smittespredning. Hvordan kan en kantine bidra til å forhindre smitte?
Er sunn mat viktigere enn trening?
Vi mennesker har alle en ting til felles. Mat er vårt drivstoff. Det er det som gir oss energi gjennom dagen. Men er mat viktigere enn trening?
1 av 4 mener at en god kantine er viktig for trivselen
Undersøkelser viser at 1 av 4 mener en god kantineløsning er viktig for trivselen på arbeidsplassen, og vektlegger dette i valg av ny jobb.
Løvetann Kantine AS | Kantinedrift & personalrestaurant
Sosialt
La oss ta en prat
Løvetann har drevet kantine for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn i snart 30 år.
Merete Anfinnsen
Daglig leder av Løvetann AS
Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.
Da hun startet Løvetann i 1995 tok hun med seg gode erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.
Nå er det snart 30 år siden Løvetann ble en realitet, og bedriften har i dag 20 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.
Løvetann drifter cirka 20 kantiner i Oslo & omegn.