Blogg

Kantinebedrift på vei tilbake: – Det var tøft en periode
Merete Anfinnsen (60) drifter kantineselskapet som sørger for at flere bedrifter på Østlandet har kantine med hjemmelaget mat.
Salatbar i kantinen fremmer sunn lunsj
For ikke mange år siden tenkte man kanskje kun på hodesalat (kinakål), gjerne med litt tomat og agurk, når noen nevnte...
24-timers mennesket
Er det noe forskjell mellom helsa på jobb og helsa hjemme eller i helgen? Er det slik at du tar på deg...
Global kantinemat – mat med glede, helse og sunnhet
Det vakre og globale samfunnnet har så mye å by på, hele verden er tilgjengelig for oss! Noe av det mest...
Overskudd på jobb med sunn lunsj – velg riktig kantinemat
Det er nok mange som kunne ønske at det var mulig å spise seg til bedre ytelse, overskudd og prestasjon. Men er dette...
Løvetann AS | kantine & personalrestaurant
Sosialt
La oss ta en prat
Løvetann har drevet kantine for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn i snart 30 år.

Merete Anfinnsen
Daglig leder av Løvetann AS
Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.
Da hun startet Løvetann i 1995 tok hun med seg gode erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.
Nå er det snart 30 år siden Løvetann ble en realitet, og bedriften har i dag 20 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.
Løvetann drifter cirka 20 kantiner i Oslo & omegn.