Blogg

Er bedriften din på flyttefot?
Når man skal bytte lokaler er det mange ting man skal tenke på. Endring av selskapsadresse, skjemaer som skal fylles ut, nye møbler og inventar, avtaler som skal fornyes eller endres. Og kanskje mye nytt som skal prøves ut. Også er det lunsjordningen da. Skal dere ha...
Overskudd på jobb med sunn lunsj – velg riktig kantinemat
Det er nok mange som kunne ønske at det var mulig å spise seg til bedre ytelse, overskudd og prestasjon. Men er dette...
Kan kantinemat være med på å gi deg god helse?
Ja det kan den, og ja det bør den. De fleste av oss spiser tre hovedmåltider hver dag, lunsjen er et av dem. Derfor...
Kan kantineordningen fremme sunne matvaner?
En kantineordning med sunn lunsj på arbeidsplassen kan inspirere medarbeidere til også å velge sunne matvaner utenfor...
Blodsukker og lunsj i kantinen
Et jevnt blodsukker er alfa og omega for et stabilt humør, og for å ha flyt i energien og produktiviteten. Lunsj for...
Løvetann AS | kantine & personalrestaurant
Sosialt
La oss ta en prat
Løvetann har drevet kantine for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn i over 25 år.

Merete Anfinnsen
Daglig leder av Løvetann AS
Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.
Da hun startet Løvetann i 1995 tok hun med seg gode erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.
Nå er det 25 år siden Løvetann ble en realitet og bedriften har nå over 30 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.
I dag driver Løvetann 20 kantiner i Oslo & omegn og vi teller 30 fantastisk engasjerte og pliktoppfyllende «løvetenner».