Blogg

Løvetann har et mål om at lunsjpausen skal være dagens høydepunkt. Sunn lunsj og hjemmelaget kantinemat gir inspirasjon og energi til resten av arbeidsdagen, og senker sykefraværet. Vi brenner for mat og sunn kost, og det kan du lese mer om her.
Spør oss om kantinedrift
Mat og bærekraft i kantiner

Mat og bærekraft i kantiner

Med økende bevissthet om miljøets betydning og den negative påvirkningen vårt samfunn har, har mange bedrifter begynt å fokusere på bærekraft i sin virksomhet. Spesielt gjelder dette for matbransjen, hvor produksjon, transport og forbruk har en stor påvirkning på...

Blodsukker og lunsj i kantinen

Blodsukker og lunsj i kantinen

Et jevnt blodsukker er alfa og omega for et stabilt humør, og for å ha flyt i energien og produktiviteten. Lunsj for...

Spis vekk jobbstresset

Spis vekk jobbstresset

Mange bedrifter sørger for et bedre kosthold til sine ansatte. Blant annet gjennom sin kantinedrift. Det har de mye å...

Løvetann Kantine AS | Kantinedrift & personalrestaurant

Vårt mål er at lunsjpausen skal være dagens høydepunkt. Våre kantiner serverer sunn lunsj og hjemmelaget kantinemat med internasjonalt preg som gir inspirasjon og energi til resten av arbeidsdagen.

Sosialt

La oss ta en prat

Ta kontakt for en uforpliktende prat. Løvetann har driftet kantiner for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn siden 1995. Fyll ut skjemaet under eller send en e-post direkte til [email protected]

Kontakt oss
Merete Anfinnsen

Merete Anfinnsen

Daglig leder av Løvetann Kantine AS

Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.

Løvetann så dagens lys i 1995, da Merete tok med seg alle sine erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.

Nå er det snart 30 år siden Løvetann ble en realitet, og bedriften har i dag 20 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.

Løvetann drifter cirka 15 kantiner i Oslo & omegn.