Blogg
Enkel, seriøs og effektiv kantinedrift
En kantine er ikke bare en kantine. Det er også en samlingsplass. Et sted der folk møtes. Et måltid skal være inspirerende og gi energi til resten av arbeidsdagen.
Blodsukker og lunsj i kantinen
Et jevnt blodsukker er alfa og omega for et stabilt humør, og for å ha flyt i energien og produktiviteten. Lunsj for...
5 grunner til hvorfor du bør velge en sunn lunsj
Studier og forskning viser at det kan være lurt å prioritere en real lunsjpause på jobb. Få ned stressnivået. Ta deg...
Spis vekk jobbstresset
Mange bedrifter sørger for et bedre kosthold til sine ansatte. Blant annet gjennom sin kantinedrift. Det har de mye å...
Løvetann Kantine AS | Kantinedrift & personalrestaurant
Sosialt
La oss ta en prat
Løvetann har drevet kantine for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn i snart 30 år.
Merete Anfinnsen
Daglig leder av Løvetann AS
Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.
Da hun startet Løvetann i 1995 tok hun med seg gode erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.
Nå er det snart 30 år siden Løvetann ble en realitet, og bedriften har i dag 20 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.
Løvetann drifter cirka 20 kantiner i Oslo & omegn.