Blogg

Verdens beste vafler i kantina
Vi i Løvetann kantinedrift synes at hjemmelaget mat smaker best, og derfor lager vi det aller meste helt fra bunnen av i våre kjøkken. Også er det klart at man skal spise sunt og variert, og det er vi i Løvetann kantinedrift også veldig opptatt av. Men så må man...
Misfornøyd med din kantine på jobben?
De fleste av oss samles i kantina opptil fem dager i uka. Det er gjennomsnittlig 21.5 arbeidsdager pr. mnd. Og...
Salatbar i kantinen fremmer sunn lunsj
For ikke mange år siden tenkte man kanskje kun på hodesalat (kinakål), gjerne med litt tomat og agurk, når noen nevnte...
24-timers mennesket
Er det noe forskjell mellom helsa på jobb og helsa hjemme eller i helgen? Er det slik at du tar på deg...
Global kantinemat – mat med glede, helse og sunnhet
Det vakre og globale samfunnnet har så mye å by på, hele verden er tilgjengelig for oss! Noe av det mest...
Løvetann AS | kantine & personalrestaurant
Sosialt
La oss ta en prat
Løvetann har drevet kantine for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn i over 25 år.

Merete Anfinnsen
Daglig leder av Løvetann AS
Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.
Da hun startet Løvetann i 1995 tok hun med seg gode erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.
Nå er det 25 år siden Løvetann ble en realitet og bedriften har nå over 30 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.
I dag driver Løvetann 20 kantiner i Oslo & omegn og vi teller 30 fantastisk engasjerte og pliktoppfyllende «løvetenner».