Blogg

Løvetann har et mål om at lunsjpausen skal være dagens høydepunkt. Sunn lunsj og hjemmelaget kantinemat gir inspirasjon og energi til resten av arbeidsdagen, og senker sykefraværet. Vi brenner for mat og sunn kost, og det kan du lese mer om her.
Spør oss om kantinedrift
Verdens beste vafler i kantina

Verdens beste vafler i kantina

Vi i Løvetann kantinedrift synes at hjemmelaget mat smaker best, og derfor lager vi det aller meste helt fra bunnen av i våre kjøkken. Også er det klart at man skal spise sunt og variert, og det er vi i Løvetann kantinedrift også veldig opptatt av. Men så må man...

24-timers mennesket

24-timers mennesket

Er det noe forskjell mellom helsa på jobb og helsa hjemme eller i helgen? Er det slik at du tar på deg...

Løvetann AS | kantine & personalrestaurant

Vårt mål er at lunsjpausen skal være dagens høydepunkt. Våre kantiner serverer sunn lunsj og hjemmelaget kantinemat med internasjonalt preg som gir inspirasjon og energi til resten av arbeidsdagen.

Sosialt

La oss ta en prat  

Løvetann har drevet kantine for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn i over 25 år.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Merete Anfinnsen

Merete Anfinnsen

Daglig leder av Løvetann AS

Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.

Da hun startet Løvetann i 1995 tok hun med seg gode erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.

Nå er det 25 år siden Løvetann ble en realitet og bedriften har nå over 30 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.

I dag driver Løvetann 20 kantiner i Oslo & omegn og vi teller 30 fantastisk engasjerte og pliktoppfyllende «løvetenner».