Blogg
Kantine for din bedrift i Oslo og omegn
Med Løvetann Kantine får du kantinedrift som er fleksibel, enkel og som serverer sunn og variert mat. Vi leverer kantinedrift i Oslo og omegn.
3 viktige ting å tenke på ved oppstart av kantine
Skal din bedrift ha ny kantine eller fornye en eldre kantine? Da er det noen viktige ting som bør tas hensyn til og være klart fra første dag.
Misfornøyd med din kantine på jobben?
De fleste av oss samles i kantina opptil fem dager i uka. Det er gjennomsnittlig 21.5 arbeidsdager pr. mnd. Og...
Salatbar i kantinen fremmer sunn lunsj
For ikke mange år siden tenkte man kanskje kun på hodesalat (kinakål), gjerne med litt tomat og agurk, når noen nevnte...
24-timers mennesket
Er det noe forskjell mellom helsa på jobb og helsa hjemme eller i helgen? Er det slik at du tar på deg...
Løvetann Kantine AS | Kantinedrift & personalrestaurant
Sosialt
La oss ta en prat
Løvetann har drevet kantine for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn i snart 30 år.
Merete Anfinnsen
Daglig leder av Løvetann AS
Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.
Da hun startet Løvetann i 1995 tok hun med seg gode erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.
Nå er det snart 30 år siden Løvetann ble en realitet, og bedriften har i dag 20 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.
Løvetann drifter cirka 20 kantiner i Oslo & omegn.