Blogg
Mat og bærekraft i kantiner
Med økende bevissthet om miljøets betydning og den negative påvirkningen vårt samfunn har, har mange bedrifter begynt å fokusere på bærekraft i sin virksomhet. Spesielt gjelder dette for matbransjen, hvor produksjon, transport og forbruk har en stor påvirkning på...
Global kantinemat – mat med glede, helse og sunnhet
Det vakre og globale samfunnnet har så mye å by på, hele verden er tilgjengelig for oss! Noe av det mest...
Overskudd på jobb med sunn lunsj – velg riktig kantinemat
Det er nok mange som kunne ønske at det var mulig å spise seg til bedre ytelse, overskudd og prestasjon. Men er dette...
Kan kantinemat være med på å gi deg god helse?
Ja det kan den, og ja det bør den. De fleste av oss spiser tre hovedmåltider hver dag, lunsjen er et av dem. Derfor...
Kan kantineordningen fremme sunne matvaner?
En kantineordning med sunn lunsj på arbeidsplassen kan inspirere medarbeidere til også å velge sunne matvaner utenfor...
Løvetann Kantine AS | Kantinedrift & personalrestaurant
Sosialt
La oss ta en prat
Løvetann har drevet kantine for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn i snart 30 år.
Merete Anfinnsen
Daglig leder av Løvetann AS
Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.
Da hun startet Løvetann i 1995 tok hun med seg gode erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.
Nå er det snart 30 år siden Løvetann ble en realitet, og bedriften har i dag 20 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.
Løvetann drifter cirka 20 kantiner i Oslo & omegn.