Blogg

Lunsj i kantinen – arbeidsdagens høydepunkt
Artikkelen er først publisert på horecanytt.no 23.08.22 og er skrevet av Solfrid Gjengset. Vi er på vei inn til en av Løvetann AS sine kantiner. Det nærmer seg lunsj-tid og vi nyter allerede deilige dufter av hjemmelaget mat. Vel inne hilser vi på to blide og stolte...
Kasseløs kantine er et effektivt grep i kampen mot Korona
Vi lever i en tid hvor det plutselig stilles mye strengere krav til rutiner for å forhindre smittespredning. Hvordan kan en kantine bidra til å forhindre smitte?
Er sunn mat viktigere enn trening?
Vi mennesker har alle en ting til felles. Mat er vårt drivstoff. Det er det som gir oss energi gjennom dagen. Men er mat viktigere enn trening?
1 av 4 mener at en god kantine er viktig for trivselen
Undersøkelser viser at 1 av 4 mener en god kantineløsning er viktig for trivselen på arbeidsplassen, og vektlegger dette i valg av ny jobb.
3 viktige ting å tenke på ved oppstart av kantine
Skal din bedrift ha ny kantine eller fornye en eldre kantine? Da er det noen viktige ting som bør tas hensyn til og være klart fra første dag.
Løvetann AS | kantine & personalrestaurant
Sosialt
La oss ta en prat
Løvetann har drevet kantine for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn i over 25 år.

Merete Anfinnsen
Daglig leder av Løvetann AS
Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.
Da hun startet Løvetann i 1995 tok hun med seg gode erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.
Nå er det 25 år siden Løvetann ble en realitet og bedriften har nå over 30 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.
I dag driver Løvetann 20 kantiner i Oslo & omegn og vi teller 30 fantastisk engasjerte og pliktoppfyllende «løvetenner».