Blogg
Hvorfor er variert mat så viktig for Løvetann?
Løvetann Kantinedrift er veldig opptatt av å lage sunn, hjemmelaget og næringsrik mat. I tillegg vil vi at den skal være variert.
En sunn og næringsrik lunsj trenger ikke være kjedelig – snarere tvert imot
Vi har alle hørt at et sunt kosthold er viktig, men når det kommer til hvilke næringsstoffer som faktisk ligger på...
3 tips til sunn lunsj på hjemmekontoret
En utfordrende tid Den første tiden av 2021 har vist seg å bli mer utfordrende enn vi hadde sett for oss. Muterte...
Hjemmekontorets kantine
Året 2020 har vært et merkelig år hvor en pandemi har snudd hele verden på hodet. Midlertidige retningslinjer og...
Kantinemat er ikke bare kantinemat
Når du skal velge en leverandør av kantine er det mange ting som skal stemme overens, ikke minst hvordan maten smaker, hvordan maten ser ut, servicen du får av kantinemedarbeideren, renholdet i kantinen, og ikke minst kvaliteten på råvarene.
Løvetann Kantine AS | Kantinedrift & personalrestaurant
Sosialt
La oss ta en prat
Løvetann har drevet kantine for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn i snart 30 år.
Merete Anfinnsen
Daglig leder av Løvetann AS
Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.
Da hun startet Løvetann i 1995 tok hun med seg gode erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.
Nå er det snart 30 år siden Løvetann ble en realitet, og bedriften har i dag 20 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.
Løvetann drifter cirka 20 kantiner i Oslo & omegn.