Blogg
Sunn lunsj på jobben – oppdag fordelene med Løvetann Kantine
En god lunsj kan være forskjellen på en produktiv dag og en der energinivået sliter med å holde tritt. Riktig næring er nøkkelen, men alle som har opplevd en typisk bedriftskantine vet at kvalitetsmat ikke nødvendigvis alltid er på menyen.
Løvetann søker ny driftssjef til sin kantinedrift
01.04.22: STILLINGEN ER NÅ BESATT Løvetann så sin spede begynnelse for over 25 år siden da daglig leder Merete...
Trygg kantinedrift
Det har vært en vanskelig periode de siste to årene for alle og enhver. Restriksjoner, regler, påbud og lockdown. For...
Næringsrik kantinemat er nøkkelen
Klokken nærmer seg 12, du har vært på jobb siden 8 og kjenner at kroppen begynner å synke sammen og øyelokkene blir...
Kantinedrift er i oppsving
Stadig flere ansatte vender nå endelig tilbake til arbeidsplassen etter det som for mange har vært halvannet år med en...
Løvetann Kantine AS | Kantinedrift & personalrestaurant
Sosialt
La oss ta en prat
Løvetann har drevet kantine for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn i snart 30 år.
Merete Anfinnsen
Daglig leder av Løvetann AS
Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.
Da hun startet Løvetann i 1995 tok hun med seg gode erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.
Nå er det snart 30 år siden Løvetann ble en realitet, og bedriften har i dag 20 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.
Løvetann drifter cirka 20 kantiner i Oslo & omegn.