Blogg

Hvordan lokke medarbeidere tilbake til kontoret?
Det har vært to lange år med nedstengning og åpning og vise versa. Regler har kommet og regler har gått. Vi i Løvetann Kantine har virkelig kjent på dette. Og oppi alt dette her har omtrent samtlige som har kunnet ha hjemmekontor, holdt seg hjemme mesteparten av...
3 tips til sunn lunsj på hjemmekontoret
En utfordrende tid Den første tiden av 2021 har vist seg å bli mer utfordrende enn vi hadde sett for oss. Muterte...
Hjemmekontorets kantine
Året 2020 har vært et merkelig år hvor en pandemi har snudd hele verden på hodet. Midlertidige retningslinjer og...
Kantinemat er ikke bare kantinemat
Når du skal velge en leverandør av kantine er det mange ting som skal stemme overens, ikke minst hvordan maten smaker, hvordan maten ser ut, servicen du får av kantinemedarbeideren, renholdet i kantinen, og ikke minst kvaliteten på råvarene.
3 enkle og sunne retter på hjemmekontoret
Når du ikke kan gå i kantinen – lag deilige og enkle retter til lunsjen på hjemmekontoret.
Løvetann AS | kantine & personalrestaurant
Sosialt
La oss ta en prat
Løvetann har drevet kantine for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn i over 25 år.

Merete Anfinnsen
Daglig leder av Løvetann AS
Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.
Da hun startet Løvetann i 1995 tok hun med seg gode erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.
Nå er det 25 år siden Løvetann ble en realitet og bedriften har nå over 30 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.
I dag driver Løvetann 20 kantiner i Oslo & omegn og vi teller 30 fantastisk engasjerte og pliktoppfyllende «løvetenner».