Blogg

Verdens beste vafler i kantina
Vi i Løvetann kantinedrift synes at hjemmelaget mat smaker best, og derfor lager vi det aller meste helt fra bunnen av i våre kjøkken. Også er det klart at man skal spise sunt og variert, og det er vi i Løvetann kantinedrift også veldig opptatt av. Men så må man...
3 enkle og sunne retter på hjemmekontoret
Når du ikke kan gå i kantinen – lag deilige og enkle retter til lunsjen på hjemmekontoret.
Er en stor porsjon salat nok?
Kan en salatbar i din kantine hjelpe til å velge sunnere – og er salat nok for å overleve frem til du skal spise middag?
Smittefri kantine med enkle tiltak
Mange av landets kantiner har vært stengt eller delvis stengt etter utbruddet av Koronaviruset tidligere i år. Les om enkle tiltak for å forhindre smitteutbrudd.
Landets kantiner åpner opp igjen
Koronaviruset har satt sine spor i arbeidshverdagen til Løvetann og alle våre kantiner. Det har vært en utfordrende...
Løvetann AS | kantine & personalrestaurant
Sosialt
La oss ta en prat
Løvetann har drevet kantine for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn i over 25 år.

Merete Anfinnsen
Daglig leder av Løvetann AS
Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.
Da hun startet Løvetann i 1995 tok hun med seg gode erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.
Nå er det 25 år siden Løvetann ble en realitet og bedriften har nå over 30 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.
I dag driver Løvetann 20 kantiner i Oslo & omegn og vi teller 30 fantastisk engasjerte og pliktoppfyllende «løvetenner».