Blogg

Kantinebedrift på vei tilbake: – Det var tøft en periode
Merete Anfinnsen (60) drifter kantineselskapet som sørger for at flere bedrifter på Østlandet har kantine med hjemmelaget mat.
Er en stor porsjon salat nok?
Kan en salatbar i din kantine hjelpe til å velge sunnere – og er salat nok for å overleve frem til du skal spise middag?
Smittefri kantine med enkle tiltak
Mange av landets kantiner har vært stengt eller delvis stengt etter utbruddet av Koronaviruset tidligere i år. Les om enkle tiltak for å forhindre smitteutbrudd.
Landets kantiner åpner opp igjen
Koronaviruset har satt sine spor i arbeidshverdagen til Løvetann og alle våre kantiner. Det har vært en utfordrende...
De 5 mest populære mattrendene
Trender innenfor mat, dietter, hva man skal spise og hva man ikke skal spise kommer og går. Men det er også enkelte...
Løvetann AS | kantine & personalrestaurant
Sosialt
La oss ta en prat
Løvetann har drevet kantine for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn i over 25 år.

Merete Anfinnsen
Daglig leder av Løvetann AS
Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.
Da hun startet Løvetann i 1995 tok hun med seg gode erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.
Nå er det 25 år siden Løvetann ble en realitet og bedriften har nå over 30 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.
I dag driver Løvetann 20 kantiner i Oslo & omegn og vi teller 30 fantastisk engasjerte og pliktoppfyllende «løvetenner».