Blogg
Kantinedrift: Mer enn bare mat
Kantinedrift handler om så mye mer enn bare å lage mat. Det å drifte en kantine burde være synonymt med å skape en komplett opplevelse for gjestene.
Fire punkter på veien til en bedre kantine
Én av fire mener at at kantinetilbudet er meget viktig eller ganske viktig ved valg av arbeidsgiver. For arbeidstagere...
Sunn og god mat på arbeidsplassen gir sunnere og mer tilfredse ansatte – men også økonomisk gevinst
Selv om utviklingen går i riktig retning er det likevel fortsatt «klare ernæringsmessige svakheter» ved det norske...
Husker du felleslunsjen i kantina? Det er lys i enden av tunnelen
Gjenåpningen ble satt litt på vent etter komplikasjonene med noen av vaksinene. Fremdeles er det strenge krav og råd...
Spis deg i bedre form
2020/2021 har vært et spesielt år. Treningssentre, svømmehaller og de fleste former for organisert trening er...
Løvetann Kantine AS | Kantinedrift & personalrestaurant
Sosialt
La oss ta en prat
Løvetann har drevet kantine for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn i snart 30 år.
Merete Anfinnsen
Daglig leder av Løvetann AS
Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.
Da hun startet Løvetann i 1995 tok hun med seg gode erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.
Nå er det snart 30 år siden Løvetann ble en realitet, og bedriften har i dag 20 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.
Løvetann drifter cirka 20 kantiner i Oslo & omegn.