Blogg
![Kantinedrift: Mer enn bare mat](https://www.lovetann.no/wp-content/uploads/2023/08/mann-dame-gar-med-hvert-sitt-brett-med-mat-lovetann-kantine.jpg)
Kantinedrift: Mer enn bare mat
Kantinedrift handler om så mye mer enn bare å lage mat. Det å drifte en kantine burde være synonymt med å skape en komplett opplevelse for gjestene.
Sunn og god mat på arbeidsplassen gir sunnere og mer tilfredse ansatte – men også økonomisk gevinst
Selv om utviklingen går i riktig retning er det likevel fortsatt «klare ernæringsmessige svakheter» ved det norske...
Husker du felleslunsjen i kantina? Det er lys i enden av tunnelen
Gjenåpningen ble satt litt på vent etter komplikasjonene med noen av vaksinene. Fremdeles er det strenge krav og råd...
Spis deg i bedre form
2020/2021 har vært et spesielt år. Treningssentre, svømmehaller og de fleste former for organisert trening er...
En sunn og næringsrik lunsj trenger ikke være kjedelig – snarere tvert imot
Vi har alle hørt at et sunt kosthold er viktig, men når det kommer til hvilke næringsstoffer som faktisk ligger på...
Løvetann Kantine AS | Kantinedrift & personalrestaurant
Sosialt
La oss ta en prat
Ta kontakt for en uforpliktende prat. Løvetann har driftet kantiner for bedrifter med mellom 50 til 3000 ansatte i Oslo og omegn siden 1995. Fyll ut skjemaet under eller send en e-post direkte til [email protected]
![Merete Anfinnsen](https://www.lovetann.no/wp-content/uploads/2022/05/Merete-324x205-2-1.png)
Merete Anfinnsen
Daglig leder av Løvetann Kantine AS
Etter flere års erfaring fra ingeniørhøyskole, hotellhøyskole og kantinedrift, stiftet Merete Anfinnsen sitt eget selskap.
Løvetann så dagens lys i 1995, da Merete tok med seg alle sine erfaringer om hvordan ting burde gjøres og hva man skulle unngå å gjøre.
Nå er det snart 30 år siden Løvetann ble en realitet, og bedriften har i dag 20 fornøyde ansatte og i snitt under to prosent sykefravær.
Løvetann drifter cirka 15 kantiner i Oslo & omegn.